Klantenservice
0
Sluiten

Icebreaker | 260 | Apex Glove binnenhandschoen - 95% MERINO

€39,95 Voor 22:00 uur besteld, vandaag verzonden (behalve zaterdag).*
✔ Onze warmste handschoenen
✔ 260 g/m² superzachte merino
✔ 95% merinowollen binnenhandschoenen... Toon meer
5 variaties Kies uw maat: XS
  • 9,2 op 1953 reviews
  • Gratis advies van experten
  • Vóór 22u besteld: vandaag verzonden
  • Gratis ruilen voor andere maat
Heeft u een vraag over deze thermokleding?

Heeft u een vraag over deze thermokleding?

Wij helpen u met veel plezier verder

Productomschrijving

De warmste binnenhandschoenen van Icebreaker

Icebreaker 260 merinowollen glove liners 

De Icebreaker Warm Apex Glove Liners hebben een gewicht van 260 gram merino wol per vierkante meter en vallen in de warmste categorie onderhandschoenen die Icebreaker heeft.

De merino wol onderhandschoenen zijn zeer geschikt om te dragen onder bijvoorbeeld ski handschoenen, maar kunnen ook prima als enkele laag gedragen worden. Deze  thermo handschoenen zijn niet wind- of waterdicht. Maar wanneer je ze draagt in de kou als je een dagje de stad in gaat of gewoon een weekendje weg wilt, dan voldoen ze prima om de ergste kou buiten te houden.

De warme Icebreaker Apex onder handschoenen bevatten naast 98% zacht merino wol tevens een paar procent Lycra. Dit zorgt er voor dat ze wat steviger zijn en bovendien wordt het zweet van je handen dan wat beter afgevoerd naar buiten toe. De pasvorm is hierdoor ook een stuk fijner omdat de handschoen hierdoor beter aansluiten. De Icebreaker Apex Gloves zijn de warmste onderhandschoenen van dit moment.

HANDIG: de duim en wijsvinger zijn geschikt om uw mobiel (touchscreens) te bedienen.

Hoe werken de Icebreaker handschoenen?

Handen worden nooit vanzelf warm. Dat is gewoon onmogelijk. Om warme handen te krijgen is het noodzakelijk dat de bloedsomloop in de handen op gang komt. Door de aanvoer van warm bloed worden uw handen en vingerstoppen weer warm. Dus het is belangrijk dat je blijft bewegen om koude handen te voorkomen.

Nu je lekker op gang bent met het wapperen met de armen, stevig doorwandelen of sporten, komt de bloedsomloop lekker op gang en stroomt er warm bloed door je handen. Door het dragen van handschoenen kan je warmte in je handen langer vasthouden. Hoe dikker de handschoen, des te langer ben je in staat om de warmte vast te houden.

Wanneer je in het geheel niet beweegt en het buiten vriest, of wanneer je op de brommer, scootmobiel of fiets zit en veel koude wind vangt, koelen je handen heel snel af. De Icebreaker merinowol handschoenen zijn niet waterdicht en niet winddicht, dus hebben dan nagenoeg geen effect.

Om warme handen te krijgen en te houden is het noodzakelijk dat je blijft bewegen.

Materiaalsamenstelling Icebreaker glove liners

95% merinowol
5% elastaan

Maattabel Icebreaker handschoenen

Icebreaker handomtrek meten.

Meet uw hand opXSSMLXL
Handlengte (cm)1718192021
Palm omtrek (cm)18,519,52122,523,5

Meet met een lintmeter je handlengte en handomtrek om zo te bepalen welke maat voor jouw het beste is. Deze handschoenen van Icebreaker kunnen als onderhandschoen gedragen worden, maar ook als enkele laag. Het maakt voor de werking niet veel uit of ze strak of wat ruimer zitten, dat is net wat je prettig vindt. Een strakke handschoen past wat beter als onderhandschoen en een ruimere handschoen is wat prettiger als je de handschoen als enkele laag draagt. Hou er rekening mee dat met een ruimere handschoen de grip op sleutels en je mobiele telefoon wat minder kan zijn.

Mogen we je nog iets aanraden?

Neem een kijkje en maak je aankoop compleet!

Icebreaker | 260 | Apex Glove binnenhandschoen - 95% MERINO
€ 39,95
Icebreaker | 260 | Apex Glove binnenhandschoen - 95% MERINO
Kies uw maat: XS
Voor 22:00 uur besteld, vandaag verzonden (behalve zaterdag).*
In mijn winkelwagen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »