Klantenservice
0
Sluiten

Essential heren Singlet

€19,95
€16,95 ongeveer 2 tot 4 werkdagen.
Dit Craft hemd draag je tijdens het sporten, trainingen of gewoon zo in de zomermaanden. Gericht op het verkoelen van de huid en het afvoeren van zweet.... Toon meer
3 variaties Kies uw maat en kleur: M [50] - zwart
  • 9,2 op 1953 reviews
  • Gratis advies van experten
  • Vóór 22u besteld: vandaag verzonden
  • Gratis ruilen voor andere maat
Heeft u een vraag over deze thermokleding?

Heeft u een vraag over deze thermokleding?

Wij helpen u met veel plezier verder

Productomschrijving

Het Craft Essential heren hemd is geschikt voor wie gaat zweten en behoefte heeft aan verkoeling direct op de huid. De dunne stof voert het zweet snel af naar buiten, terwijl het merkbaar je huid verkoelt.

Het Essential heren zweethemd is geschikt voor fitness, hardlopen, wandelen, trainingen en soortgelijke activiteiten. Je draagt het singlet direct op de huid en het kan als enkele laag gedragen worden, maar ook uitstekend worden gecombineerd met andere sportkleding.

Het Craft Essential herenhemd is ademend en sneldrogend

Craft Essential is ontworpen met in het achterhoofd de gedachte dat je een shirt of singlet wilt dat je iedere dag kunt dragen. Het maakt hierbij niet zo veel uit wat je aan het doen bent en wat je nog meer aan hebt. Craft Essential is ontworpen als een absoluut alledaags favoriet. En zo voelt het ook!

Craft Essential is gemaakt van een gladde stof dat goed met zweet om kan gaan en tegelijkertijd je huid lichte verkoeling geeft. De stof voelt ook wat fris aan als je het vastpakt. Ideaal dus als baselayer voor de zomermaanden als dagelijks gebruik of bij trainingen in de sportschool.

Craft Essential is elastisch en rekt goed mee met je bewegingen

Het materiaal is elastisch, maar heeft geen strakke pasvorm. De kleding valt prettig langs je lichaam, zonder dat je je opgesloten hoeft te voelen. Het rekt goed mee als je ruime bewegingen maakt en dat maakt het ondergoed ook geschikt om te dragen tijdens bijvoorbeeld yoga.

Craft Essential is heerlijke kleding om te dragen als het warm is en je actief bezig bent. Maar ook tijdens rustige trainingen of een zomerse wandeling is het fijne stof om op je huid te hebben.

Materiaalsamenstelling:
90% polyester
10% elastane

Wasinstructies: Je kan dit product op maximaal 40 graden wassen. Gebruik geen wasverzachter. Niet in de droger stoppen. De overige instructies staan vermeld op het waslabel dat aan het product zit.

 

Hier vind je de maattabel van Craft heren ondergoed

Omdat niet elk merk dezelfde maat M, L of XL hanteert als je misschien gewend bent, is het verstandig om jezelf goed na te meten. Als je dat gedaan hebt kies je hieronder gemakkelijk de juiste kledingmaat voor het Craft thermo ondergoed dat je wilt bestellen.

HerenXSSMLXLXXL
Borstomtrek (cm)879399105111117
Taille (cm)7581879399105
Heupomtrek (cm)8995101107113119

 

Mogen we je nog iets aanraden?

Neem een kijkje en maak je aankoop compleet!

Essential heren Singlet
€ 19,95
€ 16,95
Essential heren Singlet
Kies uw maat en kleur: M [50] - zwart
ongeveer 2 tot 4 werkdagen.
In mijn winkelwagen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »