Bergans of Norway Down Mitten wanten van dons

Nooit meer koude vingers met de fijnste wanten van diervriendelijk dons. Laat de winter maar komen, jij bent er klaar voor! Lees meer
Artikelcode 2360
€109,95 €79,95
  • Nu gratis verzenden v.a. €75,-
  • 60 dagen retourrecht.
  • Omruilen zonder gedoe.
Levertijd: Uitverkocht.
+ -
Veilig betalen

Nooit meer koude vingers met de fijnste wanten van diervriendelijk dons. Laat de winter maar komen, jij bent er klaar voor!

De warmste wanten van Bergans of Norway zijn de Bergans Down Mitten. Deze wanten zijn vervaardig van diverse materialen die je beschermen tegen de ergste koud, waaronder uitsluitend diervriendelijk dons. Het dons is een uitstekend isolerend materiaal dat de lichaamswarmte goed kan vasthouden en tegelijkertijd goede bescherming biedt tegen de kou van buitenaf.

Thermowear disclaimer: deze wanten worden niet vanzelf warm. Als je er met ijskoude vingers in gaat en je gaat niet bewegen, dan worden je handen erg langzaam warm. Handen (en voeten) worden alleen warm als het lichaam beweegt. Door de beweging gaat het bloed stromen en het stromende bloed door je handen geeft warmte af. Hoe dikker de wanten die je aantrekt, des te beter zijn de wanten in staat om die lichaamswarmte vast te houden.

Thermowear geeft geen garantie dat dit de aller-warmste wanten zijn die er te koop zijn. Er zijn wel honderd soorten met allemaal verschillende eigenschappen. Thermowear vindt deze wanten van Bergans warm bij

Hulp nodig? Gebruik de Thermowear Keuze hulp!

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Dik thermisch ondergoed voor de winter om warm te blijven of toch dat dunnere thermo ondergoed dat goed ademt tijdens de wintersport? Of was nou het merino wollen thermisch ondergoed beter dan thermokleding van polyester?

Je komt er niet uit en je vindt het lastig om het beste thermo ondergoed te kiezen dat precies aansluit bij jouw situatie? Dan hebben wij exact wat je nodig hebt! Maak gebruik van de Thermowear Keuze Hulp en vind met een simpele klik direct het juiste thermo ondergoed!

Ga naar de Thermowear Keuze Hulp
Wat vind je van dit artikel? Schrijf je review.