Ten Cate thermal underwear is lekker warm, ook bij dagelijks gebruik.

De materiaalsamenstelling van het Ten Cate thermo ondergoed is zo vervaardigd dat transpiratievocht snel wordt doorgegeven naar de volgende kleding laag, zodat je lichaam droog blijft. Daarnaast is de kleding in staat om je lichaam te warm te houden wanneer nodig. Zo heb je de hele dag een comfortabel gevoel. Ten Cate thermo ondergoed voor dames, heren en kids behoort tot één van de zachtst aanvoelende soorten ondergoed. Uiterst comfortabel en bijzonder functioneel.

Ten Cate thermalkleding is voordelig geprijsd en uit voorraad leverbaar. Ten Cate Thermal, extra informatie over Viloft Viloft is het materiaal waarvan de thermokleding van Ten Categemaakt is. De 100% biologisch afbreekbare Viloft vezel zit verwerkt in tal van producten: van babykleding tot in kleding voor de extreem gevoelige huid. Het is een high-tech vezel met een 100% natuurlijke oorsprong. Ten Cate Thermal met Viloft is in staat om je lichaam warm te houden en te beschermen tegen de kou, terwijl het tegelijkertijd erg zacht aanvoelt op de huid. Door de unieke conctructie van het Ten Cate Viloft materiaal wordt zweet van de huid geplukt en snel doorgegeven naar buiten toe. Hier kan het verdampen of worden opgevangen door een volgende laag technische kleding zoals een softshell, wollen trui, fleece of iets dat hier op lijkt.

Ten Cate thermo ondergoed maakt gebruik van Viloft, dat is een natuurlijk product van de eukaliptus plant.

Viloft is, zoals gezegd, een 100% natuurlijk materiaal dat gemaakt is van de eukaliptus plant. De pulp die van het hout wordt gemaakt is toepasbaar in een zeer gevarieëerd product assortiment, waaronder damesondergoed en herenondergoed. Ten Cate Viloft De speciale samenstelling en constructie van de Viloft vezels zorgen voor een extreem snel vochttransport naar buiten toe waardoor een comfortabel microklimaat ontstaat direct op de huid. De garen waar Viloft van gemaakt zijn houden ongeveer 70% van het voluma aan lucht vast waardoor ze super-zacht aanvoelen en erg licht van gewicht zijn. Voert zweet van het lichaam af en remmen de groei van bacterieën (die zorgen voor nare geurtjes tijdens het zweten). Gemakkelijk te onderhouden omdat het gewoon in de wasmachine kan. Ten Cate ondergoed met Viloft is gemaakt van 100% organische materialen en daardoor ook 100% biologisch afbreekbaar (en recyclebaar).

Lees meer