Odlo Ceramicool sportondergoed verkoelt de huid.

Het nieuwe verkoelend ondergoed Odlo Ceramicool Pro is in staat om de huid dat in contact komt met de stof tot wel één graad Celsius te verkoelen. Dat lijkt niet veel, maar als je aan het sporten bent is het een wereld van verschil. Het ondergoed helpt actief mee om je huid te verkoelen en dat beetje verkoeling hoeft je lichaam dus niet zelf te doen. De overgebleven energie kun je dus gebruiken om nog lekkerder te sporten of te trainen.

Echt verkoelend ondergoed, je voelt het direct als je het vastpakt.

Zodra je de stof vastpakt voel je direct dat het wat koud of fris aanvoelt. Je hoeft niet eens wat te doen, gewoon vastpakken is al genoeg om te ervaren dat de stof daadwerkelijk een verkoelend effect heeft. Stel je voor dat je maximaal aan het sporten bent in de zinderende zomer warmte. Dan is een laag verkoelend ondergoed een verademing om te dragen... Een minder heet lichaam zorgt immers voor betere prestaties. En dan hebben we het niet alleen over lange duurlopen of de intensieve hardlooptrainingen, maar ook als je gewoon voor de lol aan het sporten bent is het erg prettig om verkoelende sportkleding van Odlo te dragen.

Een zweetshirt dat niet aan je lichaam vastplakt.

Naast het feit dat de Odlo Ceramicool Pro je lichaam verkoelt is het ook erg goed in het afvoeren en wegwerken van transpiratievocht en zweet. De strakke en gladde stof zit prettig op je huid omdat het erg elastisch is. Zweet wordt hierdoor snel opgenomen en doorgevoerd naar de buitenzijde waar het kan verdampen. Hoe meer je ventileert, des te sneller ben je het overtollige zweet kwijt. Er blijft altijd een dus laagje zweet op de huid achter, omdat je lichaam dit nou eenmaal nodig heeft om zichzelf te koelen. Helemáál droog zal je dus nooit worden, maar kletsnat van het zweet ook niet meer dankzij het Odlo Ceramicool Pro sportondergoed.

Hoe draag je Odlo Ceramicool ondergoed?

Odlo Ceramicool sportondergoed kan gedragen worden door iedereen die in een warme omgeving gaat zweten. Je kan de shirts en hemden als basislaag dragen tijdens het sporten met hier overheen een sportshirt, fleece, of iets dat je normaal ook zou dragen. Maar als het je echt te warm wordt kun je deze sportkleding dus ook als enkele laag dragen en dat vinden wij van Thermowear super fijn! Maximale ventilatie en extreme verkoeling als het écht heet is en je heerlijk aan het bewegen bent, zonder dat je gehinderd wordt door strak zittende onderkleding of extra lagen stof. De Odlo Ceramicool draag je vooral in de zomermaanden, maar ook bijvoorbeeld als je in de winer indoor aan het sporten bent.

Op zoek naar sportondergoed dat én zweet afvoert én je lichaam verkoelt? Dan is het Odlo Ceramicool sportondergoed precies wat je zoekt!

Lees meer