Kari Traa sportkleding en thermokleding

Kari Traa
thermoshirt Rose Zip
€99,95
Kari Traa
thermoshirt Rose
€89,95
Kari Traa
top Butterfly
€38,95 €24,95
Kari Traa
nekwarmer Rose Tube
€34,95
Kari Traa
thermobroek Rose
€89,95
Kari Traa
muts Rose Beanie
€34,95
Kari Traa
hipster Butterfly II 2pack
€38,95 €24,95
Kari Traa
T-shirt Butterfly
€38,95 €29,95

Kari Traa thermokleding ziet er super mooi uit!

Bij al het ondergoed is gedacht aan functionaliteit in combinatie met een mooi uiterlijk. Iets dat niet veel kledingmerken durven te doen! Kari Traa thermokleding en ondergoed staat voor een hoge kwaliteit onderkleding dat prettig en zacht aanvoelt op de huid. Het voert goed zweet af, houdt het lichaam lekker warm en droog en is in staat om je op de juiste manier te isoleren en te beschermen tegen de kou.

Wie is Kari Traa?
Kari Traa is vooral bekend als freestyle skiester met maar liefst drie Olympische medailles op zak. Daarnaast is ze in Noorwegen ook bekend vanwege haar kledingmerk 'Kari Traa'. Kari Traa thermokleding. Kari Traa is geboren en getogen in Voss, een klein dorpje tussen de Noorse fjorden en bergen. Ze heeft altijd al een passie gehad voor design en creativiteit. Zelfs tijdens haar ski carieere is ze in staat geweest om deze eigenschappen verder te ontwikkelen. Ze is ooit zelf begonnen met het breien van mutsen en het aanpassen van haar eigen skikleding. De designs die ze ontwierp vielen zo in de smaak bij vrienden en familie dat ze besloten heeft om het idee wat ze had om te zetten naar een commercieel succes. En zie daar: Kari Traa is geboren.

Een Noors sportmerk met functionele en vooral ook erg mooie kleding voor vrouwen. Kari Traa maakt thermo ondergoed en thermokleding voor dames met prachtige Noorse designs die naast het moderne uiterlijk altijd te herkennen zijn aan Noors traditioneel ontwerp. Kari Traa thermokleding is te bestellen bij Thermowear, de thermokleding specialist!

Lees meer