Klantenservice
0
Sluiten

Lifa Active Crew heren thermoshirt

€44,95
€34,95 ongeveer 2 tot 4 werkdagen.
Helly Hansen sneldrogend zweetshirt en thermoshirt met lange mouwen voert zweet zeer snel af. Helly Hansen thermokleding kan je het hele jaar door dragen. De wereldberoemde Lifa technologie voert je zweet supersnel af!... Toon meer
  • 9,2 op 1953 reviews
  • Gratis advies van experten
  • Vóór 22u besteld: vandaag verzonden
  • Gratis ruilen voor andere maat
Heeft u een vraag over deze thermokleding?

Heeft u een vraag over deze thermokleding?

Wij helpen u met veel plezier verder

Productomschrijving

Helly Hansen Lifa thermoshirt voor heren met lange mouw en goed sluitende pasvorm. De thermokleding van Helly Hansen is in staat om je lichaam extreem snel droog te krijgen wanneer het wordt gedragen bij intensief bewegen in verschillende weertypen.

Het Lifa Dry thermo ondergoed van Helly Hansen is (soort van) allergisch voor water/zweet en zal daardoor het zweet razendsnel van uw huid plukken en doorvoeren naar buiten toe. Als baselayer is dit ondergoed zeer geschikt voor de koude omgevingen, maar ook in de zomer als enkele laag, je draagt het dan als zweetshirt. Vooral motorrijders zullen in de zomer baat hebben bij het dragen van dit thermo ondergoed onder hun leren motorpak. Echt ideaal!

Dit ontwerp zit al in de collectie sinds 1970 en is sindsdien vele malen verbeterd tot wat het nu is: een lichtgewicht shirt met lange mouwen met extreem vocht regulerende werking van 100% Lifa technologie.

Breed toe te passen basislaag met extreem vocht regulerend vermogen die het hele jaar gebruikt kan worden en ideaal toepasbaar is in het lagensysteem.

Het Helly Hansen Lifa thermoshirt voor heren kan ook gedragen worden als enkele laag, houden je droog en comfortabel en zijn toepasbaar bij intensieve activiteit.

Voordelen Helly Hansen thermo ondergoed

  • zeer goed vochtafvoerend en ademend vermogen
  • extreem snel drogend
  • platte naden dus geen irritaties
  • licht van gewicht
  • polypropyleen is anti bacterieel 

Helly Hansen Lifa ondergoed voor heren

Het Lifa materiaal is gemaakt van 100% polypropyleen. Deze lichtgewicht vezel is allergisch voor vocht en is hierdoor de nummer 1 in afvoer van zweet.

Materiaalsamenstelling: 
100% polypropyleen

Wasvoorschrift: Wasbaar in de wasmachine op maximaal 60 graden, maar 40 graden wordt aangeraden. Geen wasverzachter gebruiken en laten drogen aan de waslijn, niet in de wasdroger. Binnenste buiten wassen en/of indien mogelijk wassen in een wasnetje omdat het materiaal kan beschadigen als deze in aanraking komt met scherpe onderdelen zoals ritsen of klittenband.

 

Mogen we je nog iets aanraden?

Neem een kijkje en maak je aankoop compleet!

Lifa Active Crew heren thermoshirt
€ 44,95
€ 34,95
Lifa Active Crew heren thermoshirt
Kies uw maat en kleur: S [46] - zwart
ongeveer 2 tot 4 werkdagen.
In mijn winkelwagen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »