Klantenservice
0
Sluiten

Helly Hansen Lifa Active Crew dames thermoshirt

€44,95
€34,95 Uitverkocht.
Midweight dames thermoshirt van Helly Hansen met uitstekende zweet afvoerende eigenschappen. Gericht op intensief sporten in 4 seizoenen.... Toon meer
  • 9,2 op 1953 reviews
  • Gratis advies van experten
  • Vóór 22u besteld: vandaag verzonden
  • Gratis ruilen voor andere maat
Heeft u een vraag over deze thermokleding?

Heeft u een vraag over deze thermokleding?

Wij helpen u met veel plezier verder

Productomschrijving

De nadruk ligt bij dit thermoshirt voor vrouwen van Helly Hansen op de vochthuishouding. Het afvoeren van zweet staat aan de basis van het ontwerp van de Helly Hansen Lifa Active Crew. Door gebruik te maken van een materiaal dat uit twee lagen bestaat blijft de huid langer droog en beter geïsoleerd.

Aan de binnenzijde van het dames thermoshirt van Helly Hansen zit het Lifa materiaal direct op de huid. Lifa is een materiaal dat gemaakt is van polypropyleen en als het ware allergisch voor zweet. Het zal zweet zo snel mogelijk van je huid proberen te transporteren naar buiten toe. Hierdoor blijft je huid langer droog.

De buitenzijde bestaat een polyester materiaal dat dusdanig geweven is dat er naast een goede afvoer van zweet ook rekening gehouden wordt met het vasthouden van warmte. Niet zo veel als in de Lifa Active Merino thermokleding, maar juist daardoor is het thermoshirt voor mannen geschikt om vier seizoenen te gebruiken tijdens het sporten.

Het Helly Hansen Lifa Active Crew thermoshirt gebruik je tijdens intensief sporten en bewegen. Eigenlijk het hele jaar door, maar het thermoshirt draagt het prettigst tijdens herfst, winter en voorjaar. Je kan dit mooie shirt prima combineren met andere kleding zodat je een goed lagen-systeem kan creëren.

Enkele voorbeelden van activiteiten waarbij het dames thermoshirt gedragen kan worden zijn hardlopen, wandelen, wintersportvakanties en actief outdoor gebruik.

Materiaal samenstelling:
65% polyester
35% polypropyleen

Was-instructies:
Het product mag in de wasmachine op lage temperaturen. Gebruik geen wasverzachter omdat dit de werking van Lifa tegenwerkt. Stop het product niet in de droger.

Helly Hansen Lifa Active Crew dames thermoshirt
€ 44,95
€ 34,95
Helly Hansen Lifa Active Crew dames thermoshirt
Kies uw maat en kleur: XS [34] - zwart
Uitverkocht.
In mijn winkelwagen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »