Klantenservice
0
Sluiten

Lifa Merino Windblock heren boxershort

€44,95 Uitverkocht.
Sporten in strenge vorst en snijdende koude wind is vanaf nu een stuk aangenamer. Maak kennis met het winddichte heren boxershort met merino wol. Dat scheelt een hoop!... Toon meer
  • 9,2 op 1953 reviews
  • Gratis advies van experten
  • Vóór 22u besteld: vandaag verzonden
  • Gratis ruilen voor andere maat
Heeft u een vraag over deze thermokleding?

Heeft u een vraag over deze thermokleding?

Wij helpen u met veel plezier verder

Productomschrijving

Als je ook in de wintermaanden lekker buiten wil sporten dan zit het weer niet altijd mee. Snijdende wind, strenge vorst en misschien zelfs nog wat regen of sneeuw er bij… Brrr, daar krijgen maar weinig mensen extra energie van. Gelukkig heeft Helly Hansen iets gevonden waardoor je buitenleven weer een stukje makkelijker wordt. Nou ja, je kan het ook zo zien: weer een excuus minder om niet te gaan, toch?

De Helly Hansen winddichte boxershort voor heren is ideaal om te dragen als je buiten sport en het echt slecht weer is. De boxershort heeft een winddichte laag aan de voorzijde die de wind tegenhoudt en dat scheelt zo maar meer dan de helft van de kou die je normaal zou ervaren. Daarnaast is de boxer vervaardigd van Lifa en merino wol. Het Lifa houdt je huid droog door het zweet snel naar buiten toe te transporteren (ook als het vriest zweet je lichaam tijdens inspanningen) en de merino wol houdt lekker veel warmte vast.

De winddichte heren boxershort van Helly Hansen draag je tijdens het trainen op het sportveld, tijdens het hardlopen in de kou of bijvoorbeeld tijdens de wintersport als je gaat skiën.

Materiaalsamenstelling Helly Hansen Lifa Merino heren boxershort (48354):
57% merino wol
43 % polypropyleen

Wasinstructies:
Helly Hansen thermo ondergoed mag in de wasmachine, maar niet in de droger. Het droogt het beste in de schaduw (zo blijft de wol langer mooi). In het waslabel staan de overige instructies.

Mogen we je nog iets aanraden?

Neem een kijkje en maak je aankoop compleet!

Lifa Merino Windblock heren boxershort
€ 44,95
Lifa Merino Windblock heren boxershort
Kies uw maat en kleur: XXL [58] - zwart
Uitverkocht.
In mijn winkelwagen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »