Klantenservice
0
Sluiten

Warm Advance Fuseknit Intensity heren thermobroek - MAAT S

€69,95
€49,95 Voor 22:00 uur besteld, vandaag verzonden (behalve zaterdag).*
De Craft Warm Advance Fuseknit Intensity heren thermobroek is geschikt voor intensief sporten in de kou. Deze warme thermobroek van Craft draag je tijdens de wintersport of tijdens het sporten als het koud is.... Toon meer
1 variaties Kies uw maat en kleur: S [46/48] - zwart
  • 9,2 op 1953 reviews
  • Gratis advies van experten
  • Vóór 22u besteld: vandaag verzonden
  • Gratis ruilen voor andere maat
Heeft u een vraag over deze thermokleding?

Heeft u een vraag over deze thermokleding?

Wij helpen u met veel plezier verder

Productomschrijving

Craft Advance Warm Fuseknit Intensity heren thermobroek is een baselayer die je draagt als je gaat sporten in de kou. Ga je hardlopen, heb je een serieuze work-out op het veld of doe je aan schaatsen of alpine skiing, dan is de Craft Advance Warm Fuseknit Intensity thermokleding precies wat je nodig hebt.

Dit thermo ondergoed van Craft is superlicht en voornamelijk gericht op het warm houden van je lichaam tijdens het sporten in de wintermaanden. De tweede belangrijke punt is dat deze thermobroek je zweet snel en efficiënt afvoert.

Het thermo ondergoed van Craft is vervaardigd met een 3D constructie in het weefpatroon waarvan holle vezels (die extra lucht vasthouden) en op het lichaam afgestemde klimaatzones (bodymapping) je lichaam droog en warm houden. Dankzij de bodymapping en de elasticiteit behoudt je ook maximale bewegingsvrijheid en draagcomfort.

Dankzij een op maat toegepast body mapping patroon heeft dit thermobroek precies op de juiste plaatsen zones die zorgen voor een betere ventilatie en isolatie. Zo wordt het zweet razendsnel afgevoerd naar buiten toe dankzij de uitstekende ventilatie en blijft je lichaam op de juiste plekken goed op temperatuur.

De Craft Advance Warm Fuseknit Intensity heren thermokleding van Craft wordt gedragen tijdens zware trainingen in de kou (-5°)

De warme thermokleding van Craft is niet geschikt voor dagelijks gebruik, wandelaars en fietsers, maar uitstekend geschikt voor wie echt actief in de kou aan het sporten is tijdens een zware training. De temperatuurzones waarin de Craft thermokleding gedragen kan liggen tot ver beneden het vriespunt en het thermo ondergoed blijft zijn werk uitstekend doen, zo lang je maar flink bezig bent. Thermowear adviseert de Craft Warm Intensity thermokleding te dragen bij temperaturen van 5 graden Celsius en lager.

De pasvorm van het Craft Advance Warm Fuseknit Intensity thermo ondergoed is strak en goed sluitend op het lichaam. Het materiaal is elastisch genoeg om vlot te kunnen blijven bewegen tijdens je inspanning. Doordat de kleding goed op de huid zit is het beter in staat om het zweet sneller af te voeren.

Materiaalsamenstelling:
66% Polyester, 28% Polyamide, 6% Elastane

Was-instructies:
Craft Warm thermo ondergoed mag in de wasmachine, maar niet in de droger. Gebruik geen wasverzachter, dan blijft de kleding het beste werken.

Hier vind je de maattabel van Craft heren ondergoed

Omdat niet elk merk dezelfde maat M, L of XL hanteert als je misschien gewend bent, is het verstandig om jezelf goed na te meten. Als je dat gedaan hebt kies je hieronder gemakkelijk de juiste kledingmaat voor het Craft thermo ondergoed dat je wilt bestellen.

HerenXSSMLXLXXL
Borstomtrek (cm)879399105111117
Taille (cm)7581879399105
Heupomtrek (cm)8995101107113119

 

Mogen we je nog iets aanraden?

Neem een kijkje en maak je aankoop compleet!

Warm Advance Fuseknit Intensity heren thermobroek - MAAT S
€ 69,95
€ 49,95
Warm Advance Fuseknit Intensity heren thermobroek - MAAT S
Kies uw maat en kleur: S [46/48] - zwart
Voor 22:00 uur besteld, vandaag verzonden (behalve zaterdag).*
In mijn winkelwagen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »