Klantenservice
0
Sluiten

Active Extreme 2.0 Windstopper dames thermobroek

€79,95
€49,95 Uitverkocht.
Winddichte thermobroek voor vrouwen. Geschikt voor uitstekende bescherming in extreme omstandigheden.... Toon meer
1 variaties Kies uw maat en kleur: M [38/40] - zwart
  • 9,2 op 1953 reviews
  • Gratis advies van experten
  • Vóór 22u besteld: vandaag verzonden
  • Gratis ruilen voor andere maat
Heeft u een vraag over deze thermokleding?

Heeft u een vraag over deze thermokleding?

Wij helpen u met veel plezier verder

Productomschrijving

Op zoek naar winddicht ondergoed om jezelf te beschermen tegen de koude wind als je aan het sporten bent? Dan is de Craft Extreme 2.0 windproof thermo ondergoed precies wat je zoekt.

Je kan op verschillende manieren de wind buiten houden als je aan het sporten bent. Zo kun je een winddichte jas aantrekken, of bijvoorbeeld een winddichte softshell, maar je kan er ook voor kiezen om de eerste laag die je aantrekt, het ondergoed dus, winddicht te maken. Dat heeft namelijk als voordeel dat je veel intensiever kunt sporten (want je hebt niet én een jas én een shoftshell nodig), terwijl je toch goed beschermd bent tegen de koude wind.

Het windstopper materiaal zit aan de voorzijde en dat is logisch, want de wind die je ervaart tijdens het sporten of bewegen zal altijd aan de voorzijde het koudst zijn. Denk aan rijwind als je op de fiets of op de motor zit, maar ook als je veel hardloopt in de winter krijg je te maken met koude wind die je lichaam sterk doet afkoelen.

Als je de wind al kan buitensluiten, dan koel je veel minder snel af dan wanneer je regulier thermo ondergoed zou dragen. Het scheelt echt serieus veel of je in slecht weer op pad gaat met winddicht thermo ondergoed of normaal thermoondergoed.

Craft Extreme 2.0 Windproof thermo ondergoed is geschikt voor als je echt in slecht weer toch wilt sporten en jezelf goed wil beschermen tegen striemende kou, harde wind en meer van die nare natuur-ellende. Soms is een gewone baselayer niet goed genoeg en dan is de overtreffende trap van bescherming winddichte thermokleding van Craft.

 

Hier vind je de maattabel van Craft dames ondergoed

Omdat niet elk merk dezelfde maat M of XS hanteert als je misschien gewend bent, is het verstandig om jezelf goed na te meten. Als je dat gedaan hebt kies je hieronder gemakkelijk de juiste kledingmaat voor het Craft thermo ondergoed dat je wilt bestellen.

DamesXSSMLXLXXL
Confectiemaat30/3234/3638/4042/4446/4850/52
Borstomtrek (cm)79849096102110
Taille (cm)657076828896
Heupomtrek (cm)879298104110118

 

Active Extreme 2.0 Windstopper dames thermobroek
€ 79,95
€ 49,95
Active Extreme 2.0 Windstopper dames thermobroek
Kies uw maat en kleur: M [38/40] - zwart
Uitverkocht.
In mijn winkelwagen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »