Klantenservice
0
Sluiten

Cool Greatness Briefs heren onderbroek (MAAT S)

€18,95 Uitverkocht.
Craft Cool Greatness heren slip voor het sporten. Deze Craft onderbroek voert zweet af en is gemaakt o te dragen tijdens het sporten.... Toon meer
1 variaties Kies uw maat en kleur: S [46/48] - zwart
  • 9,2 op 1953 reviews
  • Gratis advies van experten
  • Vóór 22u besteld: vandaag verzonden
  • Gratis ruilen voor andere maat
Heeft u een vraag over deze thermokleding?

Heeft u een vraag over deze thermokleding?

Wij helpen u met veel plezier verder

Productomschrijving

Met de Craft Cool Greatness heren onderbroek kun je in de kleedkamers wel een potje breken. Een super stoere herenslip van Craft die gemaakt is van dezelfde sneldrogende materialen als de bekende Craft Cool sportkleding.

De Craft Cool Greatness Brief kan gedragen worden tijdens intensieve trainingen in de sportschool of op het veld en is een kei in het afvoeren van zweet. Omdat de herenslip volgens dezelfde methode gemaakt is als de bekende Craft Cool sportkleding is ook deze heren onderbroek verkoelend en sneldrogend.

Materiaalsamenstelling:
100% polyester

De Craft Cool Greatness heren slip is breed inzetbaar. De Craft onderbroek is te gebruiken als ondergoed waar je in kan sporten en waarbij je flink gaat zweten. Gebruik hem tijdens de fitness in de sportschool of tijdens je work-out en geniet van een slip die wél lekker zit als je aan het sporten bent. Het grootste pluspunt van het Craft sportondergoed is het feit dat het goed om kan gaan met zweet. Het is gemaakt om zweet van het lichaam af te plukken en door te geven naar buiten toe. Hierdoor blijft je lichaam droger tijdens het sporten en dat voelt wel zo comfortabel.

 

Hier vind je de maattabel van Craft heren ondergoed

Omdat niet elk merk dezelfde maat M, L of XL hanteert als je misschien gewend bent, is het verstandig om jezelf goed na te meten. Als je dat gedaan hebt kies je hieronder gemakkelijk de juiste kledingmaat voor het Craft thermo ondergoed dat je wilt bestellen.

HerenXSSMLXLXXL
Borstomtrek (cm)879399105111117
Taille (cm)7581879399105
Heupomtrek (cm)8995101107113119

 

Cool Greatness Briefs heren onderbroek (MAAT S)
€ 18,95
Cool Greatness Briefs heren onderbroek (MAAT S)
Kies uw maat en kleur: S [46/48] - zwart
Uitverkocht.
In mijn winkelwagen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »