Klantenservice
0
Sluiten

Craft Pro Dry Nanoweight dames t-shirt

€44,95 Voor 22:00 uur besteld, vandaag verzonden (behalve zaterdag).*
Super lichtgewicht, sneldrogend en ventilerend sportondergoed van Craft. De Craft Pro Dry Nanoweight bestaat voor 39% uit gerecycled polyester en is de keuze van topatleten en sporters.... Toon meer
  • 9,2 op 1953 reviews
  • Gratis advies van experten
  • Vóór 22u besteld: vandaag verzonden
  • Gratis ruilen voor andere maat
Heeft u een vraag over deze thermokleding?

Heeft u een vraag over deze thermokleding?

Wij helpen u met veel plezier verder

Productomschrijving

Craft weet ons met het sportondergoed iedere keer weer te verbazen door de nieuwste technieken en materialen te gebruiken op een andere manier dan de concurrent dat doet.

Craft blijft innoveren en ze zijn in staat om jou de beste sneldrogende onderkleding voor het sporten aan te bieden van dit moment.

Het Craft Pro Dry Nanoweight dames t-shirt is jouw beste maatje als het warm is

De Craft Pro Dry Nanoweight is een superlicht, dun mesh-materiaal dat gemaakt is van 39% gerecycled polyester en volledig is toegespitst op zweetafvoer en verkoeling tijdens intensief sporten en bewegen in de hitte.

De pasvorm is sluitend tot strak met behoud van bewegingsvrijheid. Sterker nog, Craft heeft het zweet afvoerende ondergoed speciaal gemaakt voor atleten en sporters die hoge eisen stellen aan hun kleding wanneer ze aan het sporten zijn in de warmte. De Craft Pro Dry Nanoweight is licht van gewicht en elastisch zodat je geen hinder zal ondervinden tijdens het bewegen.

Zweet op je huid tijdens het sporten? Niet met Craft Pro Dry Nanoweight

Omdat het Craft ondergoed lekker goed aansluit op je huid zal zweet er direct in terechtkomen en naar buiten toe afgevoerd worden. Mede door de mesh-structuur van het sportondergoed is de ventilatie uitstekend geregeld en dat helpt weer bij het versneld afvoeren van warme en vochtige lucht.

Thermowear tip: je kan dit ondergoed ook onder je overhemd dragen in de zomermaanden bijvoorbeeld. Hiermee houd je je huid langer droog en fris en blijft je overhemd niet zo aan je huid vastplakken. Erg comfortabel dus!

Dit flinterdunne verkoelende ondergoed van Craft kun je dragen tijdens het hardlopen, fietsen, wandelen, sporten in de zomer, als basislaag onder je overhemd, tijdens je training of workout, of... etc.. Te veel om op te noemen eigenlijk. Het komt er op neer dat wanneer je van plan bent veel te gaan zweten tijdens het bewegen, dit verkoelende ondergoed een uitstekende keus is.

Voordelen Craft Pro Dry Nanoweight sportondergoed:

  • Lichtgewicht sportondergoed
  • Gemaakt van 39% gerecycled polyester
  • Getapete details
  • Sluitende pasvorm
  • Raglan mouwen
  • Verkoelend
  • Nanoweight mesh

Materiaalsamenstelling:
48% polyester
39% gerecycled polyester
13% elastaan

Craft sportondergoed maattabel:

Omdat niet elk merk dezelfde maat M, L of XL hanteert als je misschien gewend bent, is het verstandig om jezelf goed na te meten. Als je dat gedaan hebt kies je hieronder gemakkelijk de juiste kledingmaat voor het Craft thermo ondergoed dat je wilt bestellen:

DamesXSSMLXLXXL
Confectiemaat30/3234/3638/4042/4446/4850/52
Borstomtrek (cm)79849096102110
Taille (cm)657076828896
Heupomtrek (cm)879298104110118

 

Mogen we je nog iets aanraden?

Neem een kijkje en maak je aankoop compleet!

Craft Pro Dry Nanoweight dames t-shirt
€ 44,95
Craft Pro Dry Nanoweight dames t-shirt
Kies uw maat en kleur: S [36/38] - wit
Voor 22:00 uur besteld, vandaag verzonden (behalve zaterdag).*
In mijn winkelwagen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »