Klantenservice
0
Sluiten

Helmmuts Craft 2.0 winddichte voorkant

€34,95 ongeveer 2 tot 4 werkdagen.
Een koud hoofd tijdens het fietsen, wielrennen, mountainbiken of wintersport is verleden tijd dankzij deze helmmuts van Craft. De Shelter Hat 2.0 is de allernieuwste helmmuts van Craft. Deze winddichte muts past onder iedere helm en zorgt ervoor dat u geen warmte verliest via het hoofd.... Toon meer
2 variaties Kies uw maat en kleur: S/M - zwart
  • 9,2 op 1953 reviews
  • Gratis advies van experten
  • Vóór 22u besteld: vandaag verzonden
  • Gratis ruilen voor andere maat
Heeft u een vraag over deze thermokleding?

Heeft u een vraag over deze thermokleding?

Wij helpen u met veel plezier verder

Productomschrijving

Waarom een helmmuts dragen?

Tijdens de koudere dagen van het jaar (herfst - winter - lente) is je hoofd op de juiste manier beschermen zeer belangrijk. Een fietshelm heeft meestalveel ventilatiegaten, aangenaam in de zomer, vervelend als de temperaturen zakken. Onder een helm is er geen plaats voor een dikke muts en met een gewone muts zou je het snel te warm hebben. Deze Shelter Hat 2.0 van Craft is de ideale oplossing voor een aangename rit op je fiets of mountainbike. De winddichte voorkant voorkomt extreme afkoeling van je hoofd. Waarom is alleen de voorkant winddicht hoor ik je denken? Moest heel de helmmuts winddicht zijn zou je oververhitten omdat je lichaamswarmte en zweet geen kant uitkunnen. De ademende achterkant reguleert je lichaamstemperatuur en voert je zweet af. Een goede helmmuts maakt je rit of skidag een stuk aangenamer.

De Shelter Hat 2.0 past onder iedere helm. 

De pasvorm van deze helmmuts is elastisch aansluitend rond je hoofd. Hierdoor valt deze helmmuts van Craft lekker comfortabel zonder te knellen. De Shelter hat 2.0 is beschikbaar in 2 maten (zie onderaan). Deze muts is uitermate geschikt om te dragen onder je fietshelm.

De helmmuts op wintersport

Op wintersport zit je veelal met hetzelfde probleem! Hoewel deze helmen minder openingen hebben is deze helmmuts echt een oplossing om je warmtehuishouding te optimaliseren. Zeker voor de fanatieke wintersporter is deze muts een must. Je zweet wordt afgevoerd en ook als je je helm afneemt zal je de koude wind niet voelen. 

Materiaalsamenstelling

100% gerecycleerd polyester (ecologisch)

Maattabel

S/M: hoofdomtrek 54-57 cm

L/XL: hoofdomtrek 58-61 cm

De muts is vrij elastisch waardoor die mooi op je hoofd valt en lekker comfortabel blijft zitten.

Mogen we je nog iets aanraden?

Neem een kijkje en maak je aankoop compleet!

Helmmuts  Craft 2.0 winddichte voorkant
€ 34,95
Helmmuts Craft 2.0 winddichte voorkant
Kies uw maat en kleur: S/M - zwart
ongeveer 2 tot 4 werkdagen.
In mijn winkelwagen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »