Klantenservice
0
Sluiten

Fuseknit Comfort dames thermobroek

€42,95
€32,95 Uitverkocht.
Dames thermobroek van Craft bedoeld om zweet af te voeren en je huid warm te houden. Uiterst comfortabel om te dragen tijdens sport en beweging in milde tot koude temperaturen, of op de motor.... Toon meer
  • 9,2 op 1953 reviews
  • Gratis advies van experten
  • Vóór 22u besteld: vandaag verzonden
  • Gratis ruilen voor andere maat
Heeft u een vraag over deze thermokleding?

Heeft u een vraag over deze thermokleding?

Wij helpen u met veel plezier verder

Productomschrijving

De Craft Fuseknit Comfort thermokleding is gemaakt van zacht en comfortabel materiaal in een nagenoeg naadloze constructie. De irritaties aan naden op verkeerde plekken op je lichaam zijn nu verleden tijd. Ook het elastische karakter van het ondergoed draagt bij aan een verhoogd comfort, zeker bij langdurig gebruik.

De Craft Fuseknit Comfort onderkleding is de vervanger van de Craft Extreme en heeft de uitstekende zweetafvoerende eigenschappen behouden. De verbetering is vooral merkbaar op het gebied van comfort, omdat de stof fijner aanvoelt op de huid. En door het naadloze karakter is het mogelijk om bodymapping toe te passen zodat de juiste zones voorzien zijn van ofwel een betere isolatie ofwel een betere ventilatie en zweetafvoer.

Craft Fuseknit Comfort thermo ondergoed is gericht op het afvoeren van zweet en het op de juiste temperatuur houden van je lichaam tijdens milde tot koude activiteiten. Dat hoeft niet per sé in de winter te zijn tijdens een intensieve wintersportvakantie, maar ook in het voorjaar en najaar is deze baselayer van Craft zeer geschikt om te dragen. Combineer het dan met een dunnere midlayer bijvoorbeeld. Zo kun je bijna het hele jaar door gebruik maken van de zweet afvoerende eigenschappen van dit comfortabele thermo ondergoed van Craft.

De pasvorm van dit thermische ondergoed is normaal sluitend op de huid. Het hoeft niet super strak te zitten en zelfs een maatje groter is geen probleem. Echter, wij raden aan de juiste maat te kiezen in de maattabel hieronder, want dan werkt de kleding het beste.

Je draagt dit thermo ondergoed in milde tot koude temperatuurzones die gepaard gaan met matige tot intensieve activiteiten. In de winter kun je het ondergoed dragen tijdens het hardlopen met eroverheen een windjack of tweede shirt, of als baselayer tijdens een actieve snowboard of ski vakantie. In de warmere maanden hoef je er dus geen dik jack of iets overheen te doen. Je zou het zelfs als enkele laag kunnen dragen (let op: de witte variant schijnt door), maar je kan het ook perfect combineren met fietskleding, wandelkleding, etc.

Materiaalsamenstelling:
32% Polyester
35% Polyester-recycled
31% Polyamide
2% Elastane

Wasinstructies:
Was het ondergoed op lage temperatuur en stop het niet in de droger. Pas op met klittenband en scherpe voorwerpen in de wasmachine zoals spijkerbroeken, ritsen, etc.. De overige instructies staan in het waslabel vermeld.

Hier vind je de maattabel van Craft dames ondergoed

Omdat niet elk merk dezelfde maat M of XS hanteert als je misschien gewend bent, is het verstandig om jezelf goed na te meten. Als je dat gedaan hebt kies je hieronder gemakkelijk de juiste kledingmaat voor het Craft thermo ondergoed dat je wilt bestellen.

DamesXSSMLXLXXL
Confectiemaat30/3234/3638/4042/4446/4850/52
Borstomtrek (cm)79849096102110
Taille (cm)657076828896
Heupomtrek (cm)879298104110118

 

Fuseknit Comfort dames thermobroek
€ 42,95
€ 32,95
Fuseknit Comfort dames thermobroek
Kies uw maat en kleur: XL [46/48] - zwart
Uitverkocht.
In mijn winkelwagen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »