Klantenservice
0
Sluiten

Cool Intensity Singlet dames zweethemd

€44,95
€29,95 ongeveer 2 tot 4 werkdagen.
Een zweethemd vor dames uit de Craft Cool Intensity lijn. Voert zweet perfect af en door de mesh zones profiteer je van maximale ventilatie.... Toon meer
3 variaties Kies uw maat en kleur: XL [46/48] - zwart
  • 9,2 op 1953 reviews
  • Gratis advies van experten
  • Vóór 22u besteld: vandaag verzonden
  • Gratis ruilen voor andere maat
Heeft u een vraag over deze thermokleding?

Heeft u een vraag over deze thermokleding?

Wij helpen u met veel plezier verder

Productomschrijving

Een dun hemd van Craft was er natuurlijk al, maar zo fijn als dit hemd... dat is nieuw! De Craft Cool Intensity singlet is een hemd van dun materiaal dat voorzien is van mesh zones zodat zweet snel kan worden geventileerd naar buiten toe. Doordat het singlet snel droog is, is het ideaal om te dragen als je gaat sporten in warme omstandigheden. geschikt voor het fietsen, hardlopen fitness training of onder je blouse bijvoorbeeld.

Flinterdun ademend ondergoed van Craft met uitstekend ventilerende eigenschappen door het gebruik van de Coolmax Air vezel en meerdere mesh zones.

De Craft Cool Intensity sportkleding is bij uitstek geschikt voor als het erg warm is en je behoefte hebt aan maximale ventilatie en zweetafvoer. De onderkleding van Craft is voorzien van meerdere mesh zones die je extra ventilatie geven. De hitte die je produceert tijdens het sporten kan dus snel ontsnappen.

Een dames zweethemd voor het sporten of vrije tijd met prettige pasvorm.

Het materiaal is erg dun en dat houdt onder andere in dan het zweet dat in de kleding terecht komt nagenoeg direct aan de oppervlakte terecht komt. Hier kan het snel verdampen waardoor je huid minder nat aanvoelt van het zweet tijdens het sporten. De Craft Cool Intensity sportkleding is dan ook erg geschikt om veel in te zweten.

Omdat de sportkleding elastisch is sluit deze altijd goed aan. Het materiaal zit niet strak, maar prettig sluitend zonder te knellen. De pasvorm van de Craft Cool Intensity zorgt ervoor dat je niet gehinderd wordt door super strak ondergoed zodat je geen kant meer op kan. Je kan je lekker blijven bewegen zonder dat het gaat irriteren, óók als de sportkleding nat van het zweet is.

Eigenschappen van de Craft Cool Intensity sportkleding:

  • Lichte en elastische stof dat fijn op de huid aanvoelt.
  • Prettig sluitende pasvorm die niet knelt, garandeert een optimale bewegingsvrijheid.
  • Zeer snelle zweetafvoer door onder andere het gebruik van de speciale Coolmax Air vezel.
  • Diverse zones in de Craft sportkleding zorgen voor uitstekende bijdrage aan de temperatuurregulatie van het lichaam.
  • Het rugpand is voorzien van een grote mesh zone wat voor extra ventilatie zorgt.
  • De sportkleding heeft een 'seamless' constructie. De kleding is niet volledig naadloos, maar bevat 'minder naden' (seam - less) dan gewone sportkleding. Dit zorgt voor minder irritatie tijdens het sporten en bewegen. Ook blijft de onderkleding dan niet hangen of plakken aan de kleding die je er overheen draagt.
  • Ideaal voor bewegen en sporten in warme omstandigheden zoals de hete zomer, sportschool of fitness.

Craft Cool Intensity

In de nieuw ontwikkelde sportkleding van Craft dat gemaakt is van zeer lichte en elastische stof, is de Coolmax Air vezel verwerkt. Door de propeller vorm van deze vezel ontstaan er lange smalle open kanaaltjes waardoor zweet heel snel kan worden afgevoerd. Daarnaast zorgen deze open kanaaltjes voor goede ventilatie zodat het lichaam zo lang mogelijk op een optimale temperatuur kan presteren. De diverse mesh zones zorgen voor nog extra ventilatie op plekken waar doorgaans het meest gezweet wordt.

De sportkleding uit de Craft Cool Intensity lijn is uitstekend geschikt om te dragen tijdens het bewegen in warme omstandigheden, zowel binnen als buiten. Denk hierbij aan de sportschool, fitness of je workout op het trainingsveld. Maar kan ook goed onder dagelijkse kleding gedragen worden. Je draagt de sportkleding dan als een goed zweetafvoerend ondershirt.

Materiaalsamenstelling:
100% polyester

Wasvoorschrift:
Wasbaar in de wasmachine op maximaal 40 graden, geen wasverzachter gebruiken. De Craft sportkleding kan in de droogtrommel op lage temperatuur. Binnenste buiten wassen en indien mogelijk wassen in een wasnetje omdat het materiaal zeer dun is en kan beschadigen als deze in aanraking komt met scherpe onderdelen zoals ritsen of klittenband.

 

Hier vind je de maattabel van Craft dames ondergoed

Omdat niet elk merk dezelfde maat M of XS hanteert als je misschien gewend bent, is het verstandig om jezelf goed na te meten. Als je dat gedaan hebt kies je hieronder gemakkelijk de juiste kledingmaat voor het Craft thermo ondergoed dat je wilt bestellen.

DamesXSSMLXLXXL
Confectiemaat30/3234/3638/4042/4446/4850/52
Borstomtrek (cm)79849096102110
Taille (cm)657076828896
Heupomtrek (cm)879298104110118

 

Mogen we je nog iets aanraden?

Neem een kijkje en maak je aankoop compleet!

Cool Intensity Singlet dames zweethemd
€ 44,95
€ 29,95
Cool Intensity Singlet dames zweethemd
Kies uw maat en kleur: XL [46/48] - zwart
ongeveer 2 tot 4 werkdagen.
In mijn winkelwagen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »