Geen producten gevonden...

Bergans Fjellrapp is licht van gewicht en uitstekend geschikt voor intensief gebruik.

Wanneer je lekker een weekendje weg wilt en thermokleding meeneemt, dan is Bergans Fjellrapp een uitstekende keus. Het lichtgewicht ondergoed van Bergans draagt de hele dag erg prettig en is goed te combineren met andere kledinglagen zoals een fleece of jack. Het grote voordeel van merino wol ondergoed is dat het niet kriebelt en niet gaat stinken (ook niet als jij wel aan een wasbeurt toe bent). Je kan het dus prima dragen op lange tochten of tijdens intensieve wandelingen.

Bergans Fjellrapp thermo ondergoed is geschikt om het hele jaar door te dragen en dat is nou zo fijn aan een Light baselayer. Je kan het veel beter combineren met andere kleding dan wanneer je hele dikke thermokleding aan hebt, of alleen een singlet. Het kleden in laagjes is de oplossing voor wie veel stop-and-go activiteiten onderneemt en daar hoort een shirt of broek van Bergans natuurlijk in thuis. Gebruik het zo veel en zo lang als je wilt om zo comfortabel mogelijk dat te doen waar je zin in hebt, zonder dat je je hoeft te storen aan irritante naden, kriebelende stof of zwetende plof-hoofden. Met de Bergans Fjellrapp kun je alle kanten op!

Thermowear tip: als je echt een super-fan bent van merino wol kleding, dan kun je ook een sproberen om Bergans Fjellrapp te dragen als pyjama, super fijn!

Lees meer