Zo kies je het warmste thermo ondergoed met de Thermowear keuze-hulp.

Thermowear specialisten geven advies.Thermo ondergoed is er in zo veel soorten en maten dat het bijna onmogelijk is om de warmste of beste thermokleding te vinden als je zelf niet zo veel verstand hebt van thermo ondergoed. Daar kan Thermowear je bij helpen!

Maak kennis met de Thermowear Keuze Hulp en kies gemakkelijk het beste en warmste thermo ondergoed.

Onderstaande tabel is een richtlijn om je te helpen bij het maken van een keuze als je op zoek bent naar thermokleding. De temperatuurzones staan aan de linker kant en de activiteit staat aan de onderzijde. Door deze twee lijnen te volgen kom je er ongeveer achter wat het beste bij je zou passen. Maar let op: het is een advies en de zones kun je flexibel gebruiken.

Klik op de naam in onderstaande tabel om direct naar de juiste thermokleding te gaan (de link opent in een nieuw venster zodat u makkelijk terug komt op deze pagina).

Thermokleding Icebreaker Bodyfit 150 merino ondergoed. Odlo Cubic Light ondergoed kopen. Rab Merino+ outdoor wandel ondergoed. Icebreaker Everyday merino ondergoed bestellen. Bergans Fjellrapp merino ondergoed kopen. Odlo Warm Originals thermo ondergoed bestellen. Icebreaker Bodyfit 260 merino thermo ondergoed. Woolpower 200 thermo ondergoed. Nomad Rough merino thermo ondergoed. Odlo X-Warm Extra Warm therm ondergoed. Woolpower 400 het warmste thermo ondergoed online bestellen. Devold Expedition merino wol thermo ondergoed uit Noorwegen. Odlo Evolution X-Light zweetshirt. Craft Stay Cool zweetshirt. Odlo Evolution Light thermo ondergoed voor het sporten. Craft Extreme 2.0 thermo ondergoed voor het sporten in de kou. Odlo Evolution Warm wintersport thermokleding. X-Bionic Invent wintersport thermo ondergoed. Craft Keep Warm thermo ondergoed voor de wintersport. Falke Maximum Warm thermo ondergoed voor de wintersportvakantie. Thermokleding om warm te blijven in de kou. Thermo ondergoed voor iedere dag. Thermokleding voor het wandelen. Thermokleding voor de wintersport. Thermokleding voor het hardlopen.

Voor alle adviezen geldt dat het echt adviezen zijn en geen absolute richtlijnen. De ene wintersporter heeft het sneller koud dan de andere persoon op wintersport en zo kun je nog tien vergelijkingen en uitsluitingen toevoegen. Gebruik de tabel als richtlijn en zo kun je in ieder geval heel snel zien wat je juist niet of wel nodig hebt.

Welk thermo ondergoed staat er in het schema?

We hebben de volgende series thermokleding in het schema opgenomen. Let op, de lijst is natuurlijk verre van compleet, maar het geeft je een goed punt om te starten met zoeken. Hieronder staan de series en de bijbehorende linkjes naar de betreffende productpagina's.

Wil je meer informatie over de kleding die Thermowear online aanbiedt en heb je hulp nodig bij het maken van een goede keus? Neem dan contact met ons op via tekefoon, chat of e-mail. We helpen je graag op weg!