Kies het warmste thermo ondergoed met de Thermowear keuze-hulp.

Thermowear specialisten geven advies.Thermo ondergoed is er in zo veel soorten en maten dat het bijna onmogelijk is om de warmste of beste thermokleding te vinden als je zelf niet zo veel verstand hebt van thermo ondergoed. Daar kan Thermowear je bij helpen!

Maak kennis met de Thermowear Keuze Hulp en kies gemakkelijk het beste en warmste thermo ondergoed.

Onderstaande tabel is een richtlijn om je te helpen bij het maken van een keuze als je op zoek bent naar thermokleding. De temperatuurzones staan aan de linker kant en de activiteit staat aan de onderzijde. Door deze twee lijnen te volgen kom je er ongeveer achter wat het beste bij je zou passen. Maar let op: het is een advies en de zones kun je flexibel gebruiken.

Klik op de naam in onderstaande tabel om direct naar de juiste thermokleding te gaan (de link opent in een nieuw venster zodat u makkelijk terug komt op deze pagina).

Stilzitten
Dagelijks gebruik
Wandelen, etc.
(Niet tot weinig zweten.)
Fietsen
Hardlopen
Intensief sporten, etc.
(Veel tot zeer veel zweten.)
Zomer Devold Breeze
Helly Hansen Merino Light
Odlo Active F-Dry Light
Rab Merino+ 120
Icebreaker Bodyfit 150
Craft Stay Cool
Helly Hansen Lifa Active Light
Rab Interval
Voorjaar en herfst Icebreaker Bodyfit 200
Woolpower Lite
Devold Hiking
Odlo Performance Light
Craft Be Active Extreme 2.0
Helly Hansen Lifa Active
Winter Odlo Active Warm Originals
Icebreaker Bodyfit 260
Woolpower 200
Devold Duo Active
Odlo Performance Warm
Helly Hansen Lifa Merino
Craft Warm Intensity
Extreme kou Odlo Active X-Warm Originals
Woolpower Extra Warm 400
Devold Expedition
Odlo Performance Warm
Helly Hansen Lifa Merino
Craft Warm Intensity

Voor alle adviezen geldt dat het echt adviezen zijn en geen absolute feiten, het zijn dus richtlijnen waarmee u een geschikte keus kunt maken. De ene wintersporter heeft het snel koud en de ene wandelaar zweet misschien weer meer. Zo kun je nog tien vergelijkingen en uitsluitingen toevoegen. Gebruik de tabel als richtlijn en zo kun je in ieder geval heel snel zien wat je juist niet of wel nodig hebt.

Let op, de lijst is natuurlijk verre van compleet, maar het geeft je een goed punt om te starten met zoeken.

Wil je meer informatie over de kleding die Thermowear online aanbiedt en heb je hulp nodig bij het maken van een goede keus? Neem dan contact met ons op via telefoon, chat of e-mail. We helpen je graag op weg!

Deze thermokleding wordt het meest bekeken

Thermoshirt heren bestellen.

Heren thermoshirts

In deze categorie vind je alle heren thermoshirts van alle merken die je bij Thermowear kunt bestellen. Thermoshirts voor mannen vind je in alle soorten en maten. Sommige herenshirts zijn geschikt voor de zomermaanden, anderen weer alleen voor de wintermaanden als het koud is en je wil warm blijven. Daarnaast is er een ruime collectie heren ondergoed dat het hele jaar door gedragen kan worden.

Dames thermoshirt bestellen.

Dames thermoshirts

In deze categorie vind je alle dames thermoshirts van alle merken die je bij Thermowear kunt bestellen. De dames thermokleding kan gedragen worden tijdens de zomervakantie, de wintersportvakantie, als je het overdag koud hebt, of juist als je zweet wil afvoeren.

Merino wol thermo ondergoed bestellen.

Merino wol thermo ondergoed

Merino wol thermokleding is een opkomende markt en wij merken dat er veel vraag is naar thermokleding van een natuurlijke vezel. Merino wol thermo ondergoed wordt gemaakt van het merino schaap en heeft van nature een uitstekende ademende en ventilerende werking. Het diervriendelijke merino wol ondergoed houdt warmte vast als het koud is en laat het los als het te warm is. Merinowol thermokleding is dan vaak ook geschikt om 4 seizoenen te dragen.