X-Bionic The Trick Running dames thermoshirt

0 reviews - Schrijf een review
Sportief thermo ondergoed voor vrouwen met een geavanceerde constructie op de achterzijde om je lichaam sneller en beter te koelen. Lees meer
Artikelcode O100086
€119,95 €69,95
  • Al 10 jaar specialist.
  • 60 dagen retourrecht.
  • Omruilen zonder gedoe.
Levertijd: Voor 22:00 uur besteld, vandaag verzonden (behalve zaterdag).*
+ -
Veilig betalen

Waanzinnig technisch dames thermoshirt met lange mouwen, speciaal bedoeld voor het hardlopen of soortgelijke sporten. Het sneldrogende en isolerende sportondergoed van X-Bionic heeft een pasvorm met compressie ter ondersteuning van je spieren. De uitstekende isolerende eigenschappen maken het shirt geschikt om te dragen tijdens actieve sporten in de winter.

X-Bionic The Trick Running sportondergoed

Dankzij een geavanceerde constructie op de rug start je lichaam sneller met koelen. Bijzonder fijn hardloop ondergoed van X-Bionic.

X-Bionic zou X-Bionic niet zijn als ze ook voor de hardlopers alles uit de kast zouden halen wat mogelijk is. En dat hebben ze ook bij deze serie hardloop ondergoed gedaan, de X-Bionic The Trick Running sportkleding.

Wat houdt The Trick in? Wat is het?

De achterzijde van het shirt is langs de ruggengraat op een speciale manier geconstrueerd dat er voor zorgt dat ze zenuwen die de warmte registreren er voor zorgen dat je lichaam eerder gaat zweten. Het klinkt ingewikkeld, maar het valt best mee.

Inspanningen (warmte) worden het snelst geregistreerd langs je ruggengraat. Je lichaam wordt warmer en gaat zweten om zodoende zo lang ogelijk een temperatuur van 37 graden Celsius te kunnen aanhouden. Door het trucje dat deze hardloopkleding van X-Bionic doet gaat je lichaam eerder zweten dan het normaal zou doen, met als gevolgd dat je veel langer op de juiste temperatuur kan blijven.

Zweet is nodig om je lichaam te koelen. Als je niet zou zweten tijdens het hardlopen dan val je binnen no time om van de hitte. Het zweet houdt de temperatuur van je lichaam zo lang als mogelijk is op de 37 graden Celsius.

Ga je al zweten nog voordat het punt is aangebroken dat je zweet gaat produceren, dan ben je al preventief aan het koelen en zul je langer kunnen doorlopen.

X-Bionic The Trick doet precies dat. Het zorgt er voor dat je net even eerder zweet en je dus eigenlijk voor op schema ligt. Ideaal dus!

Om het nog leuker te maken hebben we hieronder een overzicht geplaatst van alle techniek die verwerkt zit in de X-Bionic hardloopkleding van The Trick Running.

3D-Bionic Sphere System op de borstkas en rug
Deze techniek zorgt er voor dat er een flinterdun laagje zweet achter blijft zodat je vitale organen goed gekoeld kunnen worden. Ben je niet aan het zweten, bijvoorbeeld tijdens een rustpauze, dan wordt de ruimte die zich in de stof bevindt gebruikt om je lichaam te isoleren. Zo kun je onmogelijk afkoelen. X-Bionic 3D-Bionic Sphere zorgt er voor dat je niet onderkoeld raakt en tegelijkertijd niet oververhit kunt raken.

Expansion Flex Zone rondom de schouders
Deze zorgt er voor dat de beweging van de armen niet gehinderd worden door de stof die om je lichaam zit. De speciale pasvorm van de hardloopkleding is er op gericht om je prestaties te maximaliseren.

AirComPlex-Zone ter hoogte van je middenrif
Op deze plek, onder je laatste ribben, boven je navel, bevindt zich een zeer gevoelige zone die goed beschermt moet worden tegen extreme temperatuurschommelingen. De speciale kanalen die in de stof verwerkt zitten houden warme lucht vast en isoleren je lichaam.

X-Impact Technololy
Aan de bovenkant van de schouders en bovenarmen wordt geleidelijke compressie uitgeoefend op het lichaam die je spieren en gewrichten ondersteunt tijdens het sporten.

Sweat Traps
Onder de oksels zweet je natuurlijk veel en speciaal hiervoor zijn de Sweat Traps ontwikkeld. Ze voeren het zweet razendsnel af, voorkomen dat zweet gaat druppelen en ventileren efficiënter.

Fixation Ribs
Aan weerszijden van de buik zitten speciale zones die er voor zorgen dat het shirt goed op zijn plek blijft zitten. Wel zo makkelijk als je lekker met je armen aan het zwaaien bent.

Stability Zone
De Fixation Ribs lopen eigenlijk door in een andere zone aan de zijkant van je lichaam. Deze zone is van een andere constructie en zorgt er tevens voor dat het shirt goed op zijn plek blijft zitten en niet omhoog kruipt tijdens het hardlopen.

Expansion Ribs op de ellebogen
Dit is wel een hele fijne toevoeging, want wanneer je je elleboog maximaal buigt zijn ze toch nog steeds perfect beschermd tegen de kou. De speciale ribbel-structuur zorgt hier voor en dat is fijn, want bij de ellebogen koel je erg snel af.

Cohesion Wrap Technology
Omdat het weefsel net boven de heupen vaak wat zwakker is en dus meer meebeweegt tijdens het sporten heeft X-Bionic er voor gekozen om deze zone te verstevigen doos een speciale constructie die het weefsel beter op zijn plek houdt. Hier is de compressie ook wat hoger en het zorgt er voor dat het zwakkere weefsel op deze plaatsen minder meebeweegt tijdens het hardlopen.

X-Bionic is erg goed in het verzinnen van Engelse termen me bijbehorende logo's en ze hebben echt overal een naam voor, maar als je goed naar de sportkleding kijkt en je leest wat ze bedoelen, dan is alles meer dan logisch. Alle technieken en constructies zitten op de juiste plek zodat je alleen maar kan profiteren van deze technische sportkleding. Uiteindelijk zal je beter presteren omdat je lichaam meer energie overhoudt omdat de sportkleding je lichaam effectief aan het ondersteunen is.

X-Bionic The Trick sportondergoed

  • Helpt je lichaam effectief oververhitting en onderkoeling tegen te gaan tijdens het sporten
  • Maximale bewegingsvrijheid door het gebruik van flexibele stof en ergonomische zones
  • Draag effectief bij aan het op de juiste temperatuur houden van je lichaam tijdens het sporten en bewegen
  • Gebruikt het 3D-Bionic Sphere System om zweet om te zetten in energie
  • Helpt en ondersteunt de spieren zodat je minder snel vermoeid raakt
  • Voert super snel zweet af en is sneldrogend

Thermowear heeft X-Bionic The Trick getest. Wat vinden wij er van?

Ja, daar kunnen we vrij kort over zijn. Helemaal top! We zouden het niet in ons assortiment opnemen als we niet 100% achter de technieken zouden staan die X-Bionic gebruikt.

Tijdens het hardlopen voel je direct de werking er van omdat je lichaam al iets eerder zweet dan normaal. Het brengt je niet in de war, en eigenlijk is het wel prettig. De vermoeidheid slaat pas veel later toe en dat maakt het hardlopen erg plezierig.

Het X-Bionic shirt is lekker snel droog en ook tijdens het stilstaan heb je geen last van koude rillingen of een kil gevoel.

Materiaal samenstelling X-Bionic The Trick sportondergoed:
87% Polyamide
10% Polypropyleen
3% Elastaan

Wasinstructies:
Het product mag in de wasmachine op 40 graden. Niet in de droger, geen wasverzachter gebruiken. Overige instructies staan in het waslabel.

Hulp nodig? Gebruik de Thermowear Keuze hulp!

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Dik thermisch ondergoed voor de winter om warm te blijven of toch dat dunnere thermo ondergoed dat goed ademt tijdens de wintersport? Of was nou het merino wollen thermisch ondergoed beter dan thermokleding van polyester?

Je komt er niet uit en je vindt het lastig om het beste thermo ondergoed te kiezen dat precies aansluit bij jouw situatie? Dan hebben wij exact wat je nodig hebt! Maak gebruik van de Thermowear Keuze Hulp en vind met een simpele klik direct het juiste thermo ondergoed!

Ga naar de Thermowear Keuze Hulp
Geen reviews gevonden