Klantenservice
0
Sluiten

2-pack wintersokken en thermosokken

Merk: Woolpower
€36,95 Uitverkocht.
Dit is de fijnste combinatie sokken die er is. Deze aanbieding van Woolpower levert je een dikke winter wandelsok voor dagelijks gebruik en een dunne thermo liner sok in één verpakking.... Toon meer
3 variaties Maat: 36/39
  • 9,2 op 1953 reviews
  • Gratis advies van experten
  • Vóór 22u besteld: vandaag verzonden
  • Gratis ruilen voor andere maat
Heeft u een vraag over deze thermokleding?

Heeft u een vraag over deze thermokleding?

Wij helpen u met veel plezier verder

Productomschrijving

Geen last meer van koude tenen in de winter door het gebruik van thermosokken en dikke wintersokken. (Lees ook de Thermowear tip over koude tenen onderaan de tekst goed door).

Dit is de fijnste combinatie sokken die er is. Deze aanbieding van Woolpower levert je een dikke winter wandelsok voor dagelijks gebruik en een dunne thermo liner sok in één verpakking.

Waar bestaat deze aanbieding uit?

Woolpower 400 sokken met logo.

De Woolpower 400 logo warme sokken voor dagelijks gebruik beschermen je voeten tegen de kou. Ze zijn geschikt om zo te dragen, maar kunnen ook dienst doen als tweede laag als het echt heel erg koud is.

De sokken zijn gemaakt van hetzelfde materiaal als waarvan de thermokleding van Woolpower gemaakt is met het verschil dat de pasvorm wat strakker is. Rond je scheenbeen bevindt zich een ribbelstructuur die bescherming biedt tegen hoge bergschoenen en in staat is om extra warmte vast te houden.

Op de zijkant zit het logo van Woolpower ingebreid en dat geeft een speels effect aan het uiterlijk. De sokken zelf zijn verder gewoon zwart en dus met alles te combineren.

Woolpower Liner thermosokken.

Als het echt koud is dan zou je het liefst twee paar sokken over elkaar aantrekken. Maar meestal pas je dan je schoenen niet meer, toch? Dat is nu verleden tijd, want met de Woolpower Liner thermosokken kun je gemakkelijk twee paar sokken tegelijkertijd aan.

De liner thermosokken van Woolpower draag je direct op de huid onder je gewone sokken (bij voorkeur onder je dikke sokken van Woolpower) en zo ben je nog beter bescherm tegen de kou. De thermosokken voeren het zweet af naar buiten toe waardoor je voeten droger blijven (dan zonder thermosokken). Omdat er tussen de thermosokken en de dikke sokken een luchtlaag ontstaat kan er extra warme lucht worden vastgehouden zodat de kans op koude voeten wel erg klein wordt.

Thermowear tip over koude tenen in de winter.

Let op: voeten worden nooit vanzelf warm. Voor warmte is beweging nodig. Hoe dikker de sokken en hoe meer stilstaande luchtlagen om je huid heen, des te beter de warme lucht kan worden vastgehouden. Als je veel last hebt van koude tenen bijvoorbeeld, dan kun je prima twee sokken ver elkaar aan trekken, maar zorg ook voor ruime schoenen! Heel erg strak zittende schoenen zijn niet geschikt om tenen warm te krijgen, omdat er geen ruimte meer is voor stilstaande lucht. Daarnaast is het belangrijk dat je veel of regelmatig beweegt. Sta je veel stil, probeer dan te wiebelen met je tenen om de paar minuten, je zal zien dat je dan veel sneller warme voeten krijgt.

Mogen we je nog iets aanraden?

Neem een kijkje en maak je aankoop compleet!

2-pack wintersokken en thermosokken
€ 36,95
2-pack wintersokken en thermosokken
Maat: 36/39
Uitverkocht.
In mijn winkelwagen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »