Fietskleding en fietsshirts van Sugoi. De fijne wielrenshirts en atb shirts voor het fietsen.

Geen producten gevonden...

Sugoi fietskleding zit professioneel prettig.

Sugoi sportkleding kun je bij Thermowear bestellen en vaak ook nog in de aanbieding. Sugoi hardloopkleding en Sugoi fietskleding staan bij Thermowear hoog op het lijstje van favoriete merken sportkleding. Met name de functionaliteit zoals hoe de afvoer van zweet is geregeld of de uitstekende pasvorm van de Sugoi sportkleding vinden wij bij Thermowear erg prettig.

Sugoi hardloopkleding is van een buitencategorie sportkleding.

Sugoi hardloopkleding is geschikt voor de veeleisende sporter die kwaliteit belangrijk vindt en dus niet gehinderd wil worden dor loszittende draadjes, ritsjes of andere ellende die tegenwoordig op de hardloopkleding zit geplakt. Sugoi besteed veel aandacht aan de kwaliteit van de hardloopkleding en dat proberen ze in alle series (van eenvoudig tot zeer geavanceerd) door te voeren.

De Sugoi fietsbroeken zijn een klasse apart. Nog nooit hebben wij van Thermowear fietsbroeken gehad die zo lekker zitten en ook zo lang al mee gaan. De fietsbroeken van Sugoi hebben de beste zemen die je kan wensen en bieden zowel de eenvoudige tourfietser als de professionele wielrenner uitstekende kwaliteiten. Het comfort van Sugoi fietsbroeken en met name de zemen zijn uitstekend te noemen.

Lees meer