Geen producten gevonden...
Nomad thermo ondergoed en Nomad kleding online bestellen.

Nomad merino wol thermo ondergoed en outdoor kleding.

Je kent Nomad waarschijnlijk van de outdoor en lifestyle kleding artikelen en waarschijnlijk heb je zelf ook wel een een Nomad slaapzak, een Nomad tent of een Nomad afritsbroek gehad. De Nomad outdoor kleding is van uitstekende kwaliteit waarvan de ontwikkeling gewoon in Nederland plaatsvindt. De feedback die Nomad ontvangt van klanten die Nomad kleding dragen wordt snel verwerkt in de volgende collectie en dat is erg prettig. Zo worden minder functionele elementen snel afgestoten en nieuwe ideeën razendsnel geïmplementeerd.

Nomad outdoor kleding omvat nu ook thermo ondergoed.

Een van die nieuwe producten die bij Nomad vandaan komt is het thermo ondergoed met merino wol. In de Travel & Outdoor serie van de Nomad kleding zit een lijn met thermo ondergoed waar gebruik gemaakt is van een bestaande techniek: het combineren van merino wol met polyester.

Door merino wol en polyester te combineren bij het maken van thermokleding ontstaat er een baselayer die niet alleen zweet snel afvoert, maar tegelijkertijd uitstekend isoleert. Nomad heeft er hier voor gekozen om de merino wol aan de buitenzijde te houden (voor een uitstekende isolatie en bescherming tegen de kou) en het polyester aan de binnenzijde (zodat zweet snel kan worden doorgevoerd naar buiten toe). Zo blijft je lichaam langer droog, fris en op de juiste temperatuur.

Nomad Rough Thermo Control Merino wol ondergoed.

De Nomad thermo ondergoed serie bestaat uit verschillende lijnen waarvan de Rough-serie de warmste is. Dit warme ondergoed van Nomad kun je dragen tijdens tal van activiteiten in drie seizoenen. Sterker nog, bij een frisse zomer kan de kleding ook dienst doen als enkele laag omdat de Nomad outdoor kleding gewoon lekker valt en niet zo super strak zit.

Nomad outdoor kleding en thermo ondergoed bestel je online bij Thermowear.

Mocht je niet goed kunnen kiezen tussen alle verschillende soorten thermokleding die je bij Thermowear online kan kopen, dan geven wij je graag advies! Thermowear is al meer dan tien jaar specialist op het gebied van thermo ondergoed en outdoor kleding, dus we kunnen je van alles vertellen over Nomad outdoor kleding en Nomad thermo ondergoed.

Lees meer