Geen producten gevonden...

Falke sportondergoed Air Ventillation is naadloos en voorzien van mesh.

Falke Air Ventilation is een klasse apart als het aankomt op samenstelling en functionaliteit van sportondergoed. Het is in elkaar gezet met de hoogste precisie zodat het naadloos aansluit op je lichaam. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je ondergoed niet goed zal gaan zitten, want het Falke ondergoed is gemaakt om ten alle tijden op zijn plek te blijven zitten. Maar wat maakt de Falke Air Ventilation sportkleding dan zo goed?

Het geheim zit hem in de constructie van het ondergoed. Deze is volledig naadloos in elkaar gezet en voorzien van een mesh structuur op de juiste plekken. Dus daar waar je extra ventilatie nodig hebt zit mesh materiaal en daar waar isolatie belangrijk is, is het Falke sportondergoed voorzien van een betere isolatie.

Een ander voordeel van de onderkleding van Falke Air Ventilation is dat het erg licht van gewicht is en daardoor gemakkelijk te combineren is met andere kledinglagen. Je merkt nauwelijks dat je een extra laag ondergoed draagt tijdens het sporten.

Thermowear tip: draag tijdens het sporten nooit een katoenen shirt! Katoen houdt water en zweet vast en droog zeer traag. De Air Ventilation zweetshirts van Falke drogen zeer snel en dat zorgt er voor dat je comfortabelen kunt bewegen tijdens het sporten.

De Falke Air Ventilation sportkleding voert uitstekend zweet af en is geschikt voor intensief sporten in warme omgevingen. Thermowear is echt fan de dit Falke sportondergoed.

Lees meer