Falke Maximum Warm thermo ondergoed van extra dikke kwaliteit.

Geen producten gevonden...

Falke Maximum Warm thermokleding voor dames en heren.

Ben je een koukleum en heb je behoefte aan een warme kledinglaag tijdens je wintersport, dan is dit thermo ondergoed van Falke een overweging waard. Het is speciaal gemaakt voor iedereen die actief of intensief aan het sporten en bewegen is bij lage temperaturen.

Zoals je van Falke mag verwachten is het ondergoed ergonomisch gevormd, wat inhoudt dat de pasvorm precies aansluit op je lichaam. Het damesmodel heeft op andere plaatsen isolatiezones zitten dan het heren ondergoed, en er is natuurlijk ook rekening gehouden met de pasvorm rond je torso. De thermokleding zit aangenaam sluitend waardoor het ook een lichte vorm van compressie levert op je spieren. Hierdoor worden spiervibraties iets verminderd waardoor je uiteindelijk weer iets minder snel vermoeid zal raken. Hoe beter de compressie in het thermo ondergoed, des te beter worden de trillingen van spieren en weefsel opgevangen.

Hardlopen met Falke Maximum Warm ondergoed?

Je kan met de Falke Maximum Warm thermokleding prima hardlopen, maar wees gewaarschuwd, doe het niet als het warmer is dan een graad of 5, want je blaast jezelf op nog voordat je spieren goed en wel warm zijn. Als het echt vriest is het prima om te dragen en dan zal je merken dat de kleding tijdens het bewegen lekker warm is. Je spieren worden goed beschermd en dat is als het vriest wel zo fijn.

Wil je meer informatie of mis je nog een bepaald advies? Stel je vraag aan Thermowear want we hebben inmiddels al meer dan tien jaar ervaring met Falke Maximum Warm thermo ondergoed.

Lees meer