Geen producten gevonden...

Falke Comfort Light sportkleding en hardloopkleding.

Als je behoefte hebt aan sportkleding van Falke dat niet zo erg strak zit dan is de Falke Comfort Light sportkleding precies wat je zoekt. Deze serie van Falke heeft een relaxte pasvorm en draagt dus erg fijn, zonder strak te zitten. Deze sportkleding van Falke kan gebruikt worden als hardloopkleding en kan als enkele laag gedragen worden, maar ook dienst doen als basislaag als je het combineert met een fleecetrui of running vest bijvoorbeeld.

Falke Comfort Light, nagenoeg naadloos sportondergoed voor het hardlopen en sporten.

Falke Comfort Light hardloopkleding is gemaakt van polyamide en dat houdt in dat het een stuk beter zweet afvoert dan hardloopkleding dat gemaakt is van polyester. Het is Falke gelukt om de Comfort Light sportkleding dezelfde eigenschappen te laten hebben als de overige Falke sportkleding, bijvoorbeeld uit de Athletic Light serie. Het materiaal is zeer sneldrogend, nagenoeg naadloos en is tevens gebaseerd op de heatmap van het lichaam. Op strategische plaatsen zitten ventilatie- en isolatie zones die zorgen voor een uitgebalanceerd klimaat tijdens het sporten.

Falke Comfort Light zit heerlijk relaxed en werkt perfect!

Falke Comfort Light hardloopkleding kan gedragen worden tijdens het hardlopen, een stevige workout of tijdens het trainen in de sportschool of fitness. Ervaar het heerlijke gevoel van losse sportkleding van Falke en profiteer van de uitstekende eigenschappen waar Falke zo bekend mee geworden is op het gebied van sportondergoed zodat je je lekkerder kan blijven bewegen.

Wat vindt Thermowear van de Falke Comfort Light sportkleding?

In het assortiment van de Falke Comfort Light sportondergoed zit naast een hardloopshirt ook een sporthemd en een boxershort. Beiden ook specifiek ontworpen om te dragen tijdens het hardlopen en als de strakke sportkleding van Falke niets voor jou is, dan adviseert Thermowear om hier eens naar te kijken. De sportkleding draagt heerlijk soepel en geeft je niet het gevoel dat je opgesloten zit in je sportondergoed. De Falke Comfort Light sportondergoed is met name erg fijn om te dragen op warme dagen. Het maakt dan niet uit of je langdurig aan het sporten bent of een korte, snelle workout op het programma staat. De sportkleding van Falke draagt gewoon fijn en belemmert je niet tijdens het bewegen, ook niet als je zeiknat bent van het zweet.

Thermowear tip: vind je het niet fijn dat anderen zien dat je buikspieren niet super-strak zijn afgetraind? Draag dan Falke Comfort Light sportkleding. Deze zit gewoon net even wat ruimer zodat het niet zo opvalt dat je nog een buikje hebt, of je heupen iets breder zijn. En dat is niet lullig bedoeld natuurlijk! Niet iedereen heeft een six-pack overgehouden na het sporten en sommigen vinden strakke sportkleding gewoon niet fijn zitten. Bekijk de Falke Light sportkleding uit de Comfort Light serie en je zult misschien ontdekken dat dit precies is wat je zocht.

Lees meer