Craft Comfort thermo ondergoed

Craft Sportswear
boxer Comfort dames
€34,95 €24,95
Craft Sportswear
T-shirt Comfort heren
€39,95 €29,95
Craft Sportswear
thermoshirt Comfort heren
€49,95 €34,95

Craft Comfort zit niet zo strak en draagt prettig.

De Craft Be Active Comfort thermokleding is door de samenstelling van polyester en polyamide n staat om zweet snel van je lichaam te plukken het door te geven naar buiten toe. Polypropyleen is als het ware allergisch voor transpiratievocht en houdt dat dus ook niet vast. Ideaal dus om dit materiaal te gebruiken in sportondergoed.

De dunne en lichtgewicht thermokleding van Craft Comfort draagt heerlijk zacht op de huid en dat heeft mede te maken met de aangename pasvorm. Hij gaat door het leven als semi-fit, wat zo veel betekent als sluitend op de huid zonder strak te zitten. Ook het feit dat het ondergoed erg elastisch is, maakt het gewoon prettig om het te dragen tijdens het sporten.

Craft Comfort is voor hardlopen of wandelen een heerlijke baselayer.

We hebben al gezegd dat het ondergoed geen zweet vasthoudt, en dat merk je direct als je er bijvoorbeeld mee gaat hardlopen. Ook als basislaag (direct op de huid) tijdens het wandelen, zo onder een fleece bijvoorbeeld, draagt het super fijn. Geen irritaties van strak ondergoed, of naden die op vreemde plekken zitten, maar een uiterst functioneel geheel dat prettig samenwerkt met je lichaam.

Het comfortabele thermo ondergoed van Craft is niet dik, maar zeker niet dun. Het is echt een baselayer die je het hele jaar door kunt dragen en kan combineren met andere lagen kleding, zodat ook het drie-lagen-systeem goed toegepast kan worden.

De uitstekende eigenschappen zoals snelle zweet afvoer, snelle droging, prettige pasvorm en het feit dat de stof heerlijk zacht op de huid voelt maakt de Craft Comfort thermo ondergoed geschikt om het hele jaar door te dragen.

Lees meer