De Bergans Svartull thermo ondergoed is verkrijgbaar voor dames en heren in verschillende uitvoeringen. De Bergans thermoshirts met lange mouwen zijn verkrijgbaar met een hoge opstaande kol die gemakkelijk omgeslagen kan worden. De kol van de Bergans Svartull is voorzien van een rits zodat je in een handomdraai kan profiteren van extra ventilatie als het je even te warm word.

Bergans of Norway Svartull zeer warme thermokleding.

Bergans of Norway Svartull merino wol thermo ondergoed is gemaakt van natuurlijk merino wol en is afkomstig van schapen die diervriendelijk en duur zijn gehouden worden. Op de achterzijde van de verpakking van de Bergans thermokleding staat duidelijk uitgelegd hoe zeer Bergans hier waarde aan hecht. Ze staan voor kwaliteit en natuurlijke materialen, maar ook voor dierwelzijn en het reduceren van afval. Zo kun je de verpakking gewoon meenemen op vakantie, want deze kun je gebruiken als vuile was opbergzakje. Wel zo handig, want dan komt je vuile was niet in aanraking met de schone was.

Bergans thermo ondergoed en thermokleding houd je warm in de winter en heeft een hoog aanpassingsvermogen: het geeft je verkoeling als het te warm is en houd veel warmte vast als het koud is. Merino wol thermoshirts en Bergans thermobroeken gaan niet ruiken, ook niet na een paar dagen dragen. Door de natuurlijke werking van Bergans merino wol worden geurtjes effectief bestreden.

Bestel Bergans thermokleding zoals thermoshirts en thermobroeken van Bergans bij Thermowear, de specialist in thermo ondergoed van Bergans of Norway.

Lees meer