Klantenservice
0
Sluiten

Flexi Chute nekwarmer

€29,95
€25,45 Uitverkocht.
Veelzijdige nekwarmer van Icebreaker waarmee je hals, nek en kin beschermt tegen wind en kou op de frissere dagen van het voor- en najaar.... Toon meer
1 variaties Kies uw kleur: Zwart
  • 9,2 op 1953 reviews
  • Gratis advies van experten
  • Vóór 22u besteld: vandaag verzonden
  • Gratis ruilen voor andere maat
Heeft u een vraag over deze thermokleding?

Heeft u een vraag over deze thermokleding?

Wij helpen u met veel plezier verder

Productomschrijving

Een zachte nekwarmer waarmee je je nek, hals en kin goed kan beschermen op wat frissere dagen in voor- en najaar. Draag de nekwarmer van Icebreaker tijdens het wandelen, een dagje de stad in, gewoon op de fiets, of tijdens het woon-werk verkeer.

Deze dunne Nekwarmer van Icebreaker valt in de Light categorie van Icebreaker. Merino wol gaat niet ruiken en heeft de bijzondere eigenschap dat het zich aanpast aan je lichaamstemperatuur. Als het te warm wordt laat het warmte los en wanneer het te koud is houd het warmte vast.

De voordelen van Icebreaker merino wol onderkleding:

  • Uitstekende temperatuur regulatie door het gebruik van merino wol. De merino wol in dit thermo ondergoed van Icebreaker houdt warmte vast als het koud is en laat warmte los als het warm is.
  • Merino wol gaat niet ruiken. Je kan Icebreaker merino wol onderkleding dagen achter elkaar dragen zonder dat het gaat ruiken. Even uithangen en ventileren is voldoende voor een fris kledingstuk. (Hou wel je eigen hygiëne in de gaten, he?)
  • Hoog ademend vermogen. Icebreaker merino wol onderkleding maakt gebruik van de natuurlijke eigenschappen van merino wol en ademt daardoor uitstekend. Doordat de onderkleding goed ventileert en ademt is de thermokleding ook snel droog als het nat is. (Wist je dat merino wol ook warmte vast kan houden als het nat is? Dat is een eigenschap dat je niet terug vindt bij synthetisch ondergoed.)

Materiaalsamenstelling:
52% zacht merino wol
35% Tencel
13% nylon

Wasinstructies Icebreaker thermokleding:
Het ondergoed voor de winter van Icebreaker mag in de wasmachine, maar niet in de droger. Wanneer u het wast in de wasmachine zorgt er dan voor dat er verder geen scherpe items mee-gewassen worden zoals klittenband of ritsen die open staan. Overige instructies staan in het productlabel.

Flexi Chute nekwarmer
€ 29,95
€ 25,45
Flexi Chute nekwarmer
Kies uw kleur: Zwart
Uitverkocht.
In mijn winkelwagen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »