Klantenservice
0
Sluiten

Bodyfit 200 dames thermoshirt met V-hals

€89,95
€60,- Ongeveer 2 tot 6 werkdagen.
De fijnste merino wol voor het meeste comfort. De Icebreaker Bodyfit 200 Oasis is een geweldig dames thermoshirt voor iedere dag.... Toon meer
2 variaties Kies uw maat en kleur: XS [34/36] - rood
  • 9,2 op 1953 reviews
  • Gratis advies van experten
  • Vóór 22u besteld: vandaag verzonden
  • Gratis ruilen voor andere maat
Heeft u een vraag over deze thermokleding?

Heeft u een vraag over deze thermokleding?

Wij helpen u met veel plezier verder

Productomschrijving

Het Icebreaker Merino Bodyfit 200 Oasis dames thermoshirt met lange mouwen en V-hals is perfect voor dagelijks gebruik, tijdens het reizen, wintersport of vrije tijd en je behoefte hebt aan een comfortabele laag die direct op de huid ligt. De 100% merinowol waarvan het dames thermoshirt van gemaakt is voelt super zacht aan en kriebelt niet.

De Icebreaker Bodyfit 200 thermokleding is gemaakt van super zacht en warm merinowol en heeft een gewicht van 200 g/m². De lichtgewicht Icebreaker thermo onderkleding kan het hele jaar door gedragen worden bij tal van activiteiten zoals wandelen, hiken, dagelijks gebruik of wintersport. Het thermoshirt heeft een sluitende, niet strakke, pasvorm en wordt direct op de huid gedragen.

Waarom zou je Icebreaker Bodyfit 200 thermo ondergoed dragen?

  • Temperatuur controle: van nature past de merinowol vezel zich aan het lichaam aan en verwarmt daardoor als het koud is en verkoelt als het warm is. Je kan Icebreaker thermokleding dus dragen in zowel de winter als de zomer.
  • Ademend: het natuurlijke merinowol is in staat om uitstekend te ademen of te ventileren. Hiermee ben je beschermd tegen oververhitting of klam aanvoelend ondergoed.
  • UV protectie: merinowol van Icebreaker geeft je een extra bescherming tegen schadelijke UV-straling. Daar is geen truukje voor nodig, dat is een natuurlijke eigenschap van merinoswol.
  • Geen nare luchtjes: merinowol van Icebreaker Bodyfit 200 gaat niet ruiken of stinken en kan dagen achter elkaar gedragen worden zonder het te wassen. 's Avonds even uithangen en goed ventileren is voldoende.

De naden rond de schouders zijn zo geplaatst dat ze geen hinder veroorzaken mocht je met een rugzak willen wandelen. De platte naden zorgen voor een strak afgewerkt geheel. De voor- en achterzijde zijn iets verlengd zodat het thermoshirt goed in je broek blijft zitten.

De Icebreaker Bodyfit 200 thermokleding is bijzonder geschikt om te dragen tijdens outdoor sporten, wandeltochten, wintersportvakanties en als lifestyle item bij dagelijks gebruik.

Materiaalsamenstelling:
100% merinowol (200 g/m²)

Wasinstructies:
Icebreaker Bodyfit 200 thermokleding mag gewoon in de wasmachine, maar niet in de droger. Overige instructies staan in het productlabel vermeld.

Bodyfit 200 dames thermoshirt met V-hals
€ 89,95
€ 60,-
Bodyfit 200 dames thermoshirt met V-hals
Kies uw maat en kleur: XS [34/36] - rood
Ongeveer 2 tot 6 werkdagen.
In mijn winkelwagen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »