Heren thermo onderbroek of een heren thermo boxershort voor sport of dagelijks gebruik.

Odlo
boxer Evolution Light heren
€29,95 €19,95
Icebreaker Merino
boxer Anatomica heren
€39,95
Bergans of Norway
boxer Akeleie Warm heren
€39,95
Bergans of Norway
boxer Fjellrapp heren
€39,95
X-Bionic
boxer Invent heren
€29,95
Helly Hansen
boxershort Lifa Merino heren
€39,95
Craft Sportswear
onderbroek Cool Greatness heren
€19,95
Craft Sportswear
fietsonderbroek Cool Greatness Bike Boxer
€49,95 €42,95
Woolpower
boxershort Lite heren
€49,95
Icebreaker Merino
boxer Zone Shorts
€64,95 €51,95
Icebreaker Merino
boxer Everyday heren
€39,95 €31,95
Pagina 1 van 2

Heren boxershorts zijn er in verschillende uitvoeringen, maar bij Thermowear hebben ze allemaal één ding gemeen, en dat is dat heren boxershorts lekker moeten zitten tijdens het sporten en bewegen.

Boxershorts voor heren kunnen gedragen worden tijdens hardlopen, wandelen of wanneer je met een training in de sportschool bezig bent. Een goede heren boxershort voert zweet af, reguleert de temperatuur zo optimaal mogelijk en zorgt voor een drogere huid tijdens inspanningen.

Draag een heren boxershort tijdens het sporten of dagelijks gebruik

Heren boxershorts die je kunt gebruiken als sportondergoed zijn die van Odlo, Craft, Falke en Nike. De thermo boxershorts hebben een goede pasvorm en zijn gemaakt van prettig materiaal dat goed aanvoelt op de huid. De meeste boxers zitten goed sluitend tot strak, omdat dan de werking van het afvoeren van zweet optimaal is.

Bestel heren boxershorts bij Thermowear online en laat u adviseren voor uw aankoop. Zo weet u zeker dat u de juiste herenboxershort bestelt die het beste bij u past.

Als je een overzicht wil van alle boxershorts die je bij Thermowear kan kopen, dan kun je hier terecht: bekijk alle dames- en heren boxershorts online in onze webshop.

Herenonderbroeken of herenslips worden vaak gedragen als het erg warm is en je actief gaat bewegen. Door de veelal strakke pasvorm beweegt alles zo min mogelijk en dat maakt een sportslip van Falke of een thermo onderbroek van Odlo zeer geschikt om te dragen tijdens het hardlopen.

Lees meer