Klantenservice
0
Sluiten

Lifa Merino heren thermobroek

€74,95
€59,95 Uitverkocht.
Met deze warme heren thermobroek van Helly Hansen blijven je benen warm. Geschikt voor de wintersport, het wandelen of koude hiking tochten in koude omgevingen.... Toon meer
  • 9,2 op 1953 reviews
  • Gratis advies van experten
  • Vóór 22u besteld: vandaag verzonden
  • Gratis ruilen voor andere maat
Heeft u een vraag over deze thermokleding?

Heeft u een vraag over deze thermokleding?

Wij helpen u met veel plezier verder

Productomschrijving

De Helly Hansen Lifa Merino heren thermobroek is gemaakt van Lifa Merino en dat is de warmste baselayer die Helly Hansen in het assortiment heeft. Aan de binnenzijde van deze heren thermobroek zit het Lifa materiaal en die werkt het zweet zo snel mogelijk weg van je lichaam. De buitenzijde van het materiaal bestaat uit zacht en warm merino wol en hiermee kun je je koude benen prima isoleren.

De pasvorm van de heren thermobroek is normaal, wat inhoudt dat het een goed sluitende lange thermobroek is die niet knelt of te strak zit. De elastieken band zorgt ervoor dat de heren thermobroek met lange pijpen niet afzakt en dankzij de platgestikte naden heb je geen last van stiksels die in de weg zitten.

De warme heren thermo onderbroek van Helly Hansen is geschikt voor elke vorm van sport of bewegen in koude of zeer koude omgevingen. Vooral als je op wintersport gaat en liefhebbers van koude bergwandelingen zullen zeer blij zijn met deze thermobroek voor mannen omdat de thermobroek je benen lekker warm houdt.

Materiaalsamenstelling Helly Hansen Lifa Merino Pant (48320):
57% merino wol
43 % polypropyleen

Wasinstructies:
De Helly Hansen heren thermobroek mag in de wasmachine, maar niet in de droger. Het droogt het beste in de schaduw (zo blijft de wol langer mooi). In het waslabel staan de overige instructies.

Mogen we je nog iets aanraden?

Neem een kijkje en maak je aankoop compleet!

Lifa Merino heren thermobroek
€ 74,95
€ 59,95
Lifa Merino heren thermobroek
Kies uw maat en kleur: XXL [58] - zwart
Uitverkocht.
In mijn winkelwagen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »