Klantenservice
0
Sluiten

Running dames thermo t-shirt met ronde hals

€69,95
€57,95 Let op: ongeveer 10 werkdagen.
Super lichte en ademende running baselayer van Devold. Dit is een technisch hoogstaand loop t-shirt welk merinowol combineert met tencel. De meshpanelen onder de armen zorgen voor een optimale ventilatie.... Toon meer
  • 9,2 op 1953 reviews
  • Gratis advies van experten
  • Vóór 22u besteld: vandaag verzonden
  • Gratis ruilen voor andere maat
Heeft u een vraag over deze thermokleding?

Heeft u een vraag over deze thermokleding?

Wij helpen u met veel plezier verder

Productomschrijving

Het Devold Running thermo t-shirt is HET t-shirt om te hardlopen, trailrunnen of wandelen in normale tot warme omstandigheden. Het t-shirt is gemaakt van merinowol in combinatie met tencel. Door de tencel voelt de stof verkoelend aan op de huid. Beide materialen kunnen als geen ander omgaan met zweet, waardoor het transpiratievocht snel afgevoerd wordt en het shirt uitermate ademt. Het t-shirt is voorzien van meshpanelen onder de armen, welke zorgen voor een optimale ventilatie. 

De Running collectie van Devold is een echte lichtgewicht (130gr!) alleskunner en kan in de zomermaanden als enkele laag gedragen worden. Het geeft je een verkoelend effect als het warm is buiten. Wanneer het wat frisser wordt houdt het thermoshirt juist warmte vast en daardoor kun je het Devold Running t-shirt ook dragen in de winter als baselayer.

Devold Running draag je altijd als eerste laag direct op de huid. Er overheen kun je een dikker thermoshirt dragen of je hoodie bijvoorbeeld. Je draagt de onderkleding tijdens allerlei activiteiten zoals hardlopen, trailrunnen en wandelen; of als je in de winter weggaat, als baselayer in het lagensysteem gecombineerd met warm thermo-ondergoed of een hoodie. 

Devold Running thermo-ondergoed is geschikt voor mensen met een gevoelige huid. De merinowol houdt geen vieze geurtjes vast. De tencel zorgt ervoor dat het lichaam op temperatuur gehouden wordt en voert het zweet razendsnel af. De pasvorm is strak. Door de combinatie van merinowol en tencel voelt dit t-shirt heel zacht op de huid aan en zorgen de platte (nagenoeg weinig!) naden voor een optimale ventilatie.  

Materiaal:
69% merinowol
29% tencel
2% polyamide

Wasvoorschriften:
Wasbaar op 40°.
Liefst niet drogen in de droger, dan blijft de Devold merinokleding langer mooi. 

Running dames thermo t-shirt met ronde hals
€ 69,95
€ 57,95
Running dames thermo t-shirt met ronde hals
Kies uw maat en kleur: S [36/38] - grijs
Let op: ongeveer 10 werkdagen.
In mijn winkelwagen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »