Klantenservice
0
Sluiten

Warm Intensity heren thermoshirt

€69,95
€59,95 ongeveer 2 tot 4 werkdagen.
Warm heren thermoshirt voor wie gaat sporten als het echt winter is. Dit Craft thermoshirt voor heren is geschikt voor ski, cross-ski, skating, running en soortgelijke sporten als het koud is.... Toon meer
  • 9,2 op 1953 reviews
  • Gratis advies van experten
  • Vóór 22u besteld: vandaag verzonden
  • Gratis ruilen voor andere maat
Heeft u een vraag over deze thermokleding?

Heeft u een vraag over deze thermokleding?

Wij helpen u met veel plezier verder

Productomschrijving

Craft Warm Intensity heren thermoshirt is een baselayer die je draagt als je gaat sporten in de kou. Ga je hardlopen, heb je een serieuze work-out op het veld of doe je aan skating of alpine skiing, dan is de Craft Warm thermokleding precies wat je nodig hebt.

Het thermo ondergoed van Craft is voornamelijk gericht op het warm houden van je lichaam tijdens het sporten in de wintermaanden, maar er is daarentegen ook veel rekening gehouden met het afvoeren van zweet.

Het thermo ondergoed van Craft is vervaardigd met een 3D constructie in het weefpatroon waarvan holle vezels en op het lichaam afgestemde klimaatzones je lichaam droog en warm houden.

Dankzij een op maat toegepast body mapping patroon zitten precies op de juiste plaatsen zones aangebracht die zorgen voor een betere ventilatie en isolatie. Zo wordt het zweet razendsnel afgevoerd naar buiten toe dankzij de uitstekende ventilatie en blijft je lichaam op de juiste plekken goed op temperatuur.

Warm heren thermoshirt van Craft voor zware trainingen in de kou

De warme thermokleding van Craft is niet geschikt voor dagelijks gebruik, wandelaars en fietsers, maar uitstekend geschikt voor wie echt actief in de kou aan het sporten is tijdens een zware training. De temperatuurzones waarin de Craft thermokleding gedragen kan liggen tot ver beneden het vriespunt en het thermo ondergoed blijft zijn werk uitstekend doen, zo lang je maar flink bezig bent. Thermowear adviseert de Craft Warm Intensity thermokleding te dragen bij temperaturen van 5 graden Celsius en lager.

De pasvorm Craft Warm Intensity thermo ondergoed is strak en goed sluitend op het lichaam. Het materiaal is elastisch genoeg om mee te kunnen blijven bewegen met wat je aan het doen bent. Doordat de kleding goed op de huid zit is het beter in staat om het zweet sneller af te voeren.

Materiaalsamenstelling:
61% Polyamide, 35% Polyester, 4% Elastane

Was-instructies:
Craft Warm thermo ondergoed mag in de wasmachine, maar niet in de droger. Gebruik geen wasverzachter, dan blijft de kleding het beste werken.

 

Hier vind je de maattabel van Craft heren ondergoed

Omdat niet elk merk dezelfde maat M, L of XL hanteert als je misschien gewend bent, is het verstandig om jezelf goed na te meten. Als je dat gedaan hebt kies je hieronder gemakkelijk de juiste kledingmaat voor het Craft thermo ondergoed dat je wilt bestellen.

HerenXSSMLXLXXL
Borstomtrek (cm)879399105111117
Taille (cm)7581879399105
Heupomtrek (cm)8995101107113119

 

Mogen we je nog iets aanraden?

Neem een kijkje en maak je aankoop compleet!

Warm Intensity heren thermoshirt
€ 69,95
€ 59,95
Warm Intensity heren thermoshirt
Kies uw maat en kleur: M [50] - zwart
ongeveer 2 tot 4 werkdagen.
In mijn winkelwagen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »