Op zoek naar een échte Noorse Trui?

Door:Thermowear
Op zoek naar een échte Noorse Trui?

Dale of Norway Noorse truien.
Een Scandinavische trui? Wat dacht je van echte Noorse truien van Dale of Norway?
Ben je op zoek naar een echte Noorse gebeide trui van bijvoorbeeld Dale of Norway? Dan hebben wij nu de oplossing voor je gevonden. Je kan ze online bestellen bij www.noorse-truien.nl.

Een trui van Dale of Norway is al decennia lang in het straatbeeld aanwezig en dat is niet zo gek, want Dale of Norway maakt al meer dan 125 jaar gebreide Noorse truien en accessoires.

Gebreide Noorse truien van Dale of Norway kunt u nu gemakkelijk online kopen in onze winkel www.noorse-truien.nl, we leveren een ruim aanbos moderne en klassieke Noorse truien van Dale of Norway en Devold. Beide merken met zeer hoge kwaliteit gebreide producten.

Een gebreide wollen trui is er in verschillende diktes en daardoor is deze ook toe te passen in verschillende omstandigheden. Er zijn gebreide wollen truien waarmee men op wintersport prima kan skieën. Hieronder kan dan bijvoorbeeld merino wol ondergoed van Devold gedragen worden. Ook zijn er truien die je aantrekt als je echt de kou in gaat en minder gaat bewegen. Je hebt dan extra behoefte aan veel warmte en ook die truien vind je in het assortiment terug.

Een Dale of Norway gebreide wollen trui bestel je voordelig en snel op onze website.

Reacties
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »